Argue Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Tailor (shadow spec) ile 4günde 1 ebonweave cloth yapıotum. 350g tanesi :D 2x cıkıyor. Mat lar ile clothun fiyatına bakınca diğer clothları yapmak bile mantıklı. Orb fiyatları düştü 50g ye, başlarda satmıstım 5 tane falan 400g civarı, iyiki satmısım. Şu sıralar ve önümüzdeki 1 ay boyunca, herb,mine/leather/cloth lar değerinin 3-4 katına satılıcak diye düşünüyorum, meslek kasmak yerine şimdilik bu mat'ları satarak iyi gold kazanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 beyler pete mete kasmayın hiç,birazcık garanti işe bakın. düşmeyebilir.almayabilirler.ucuza gidebilir. çok şey olabilir.gidin adam gibi maden kazın enchant recipe ı falan düşürün ya da çok daha garanti kasarsınız parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Tailorlar için , Azure Spellthread çok iyi paraya gidiyor bizim serverda 10 tane yaptım 120g den yaklaşık 2-3 saatte hepsi satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mazrigos'da lichbloom 2 gun once 200-250 g a gidiyordu, 100g'a kadar dustu simdi. neyse ki zamaninda kastim guzel para yaptim. daha once herbden bu kadar kazandigimi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dustlar stacki 120 g bl de clothlar 40 g meslek kasmayı beklesmemi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 http://www.wowhead.com/?item=37663 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Gangren doğru söylemiş, sunucumda 500g'a satıyorum Titansteel Bar'ı. Bunun için gerekli malzemeler de cabası. 2-3 saatlik bir çabayla 1k'dan fazla para kırıyorum ayıptır söylemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar