Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Açın mahçup delüganlı var gülşen bübükoğlu hiç bu kadar mutlu olmadığını söyledi =)Harika film mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hep yazmak istemişimdir bu güne kısmetmiş. vizeler falan vardı giremiyodum foruma şimdi girdim ne güzel garbıç eglencesi falan derken bu konuyu gördüm veee ; Ya garbıç bence çöp olmamalı direk sırf boş konu olursa zevki kalmıyo. böle geyik çevirebileceğimiz tatlı salaklıkta konular olmalı ki garbıçın tadı çıksın dimi. hem bak sanada yazık insanlar artık prim vermiyo böle şeylere tek cevabıda ben yazdım sana,üzüldün biliyorum 6 saatir bakıyosn insanlar bişe yzmışmı diye kendini kemiri duruyosun belkide. ho? bom! gibi içerikli mesajlarda saçma devamında insanlar ne yazar ne düşünüp yazar bunlarıda biraz düşünüp topik açmak lazım empati yaparak konu açınılmalı diye düşünüyorum işte zaten günümüz dünyasında da işte bu yüzden eq daha önemli hale gelmektedir(72 aldım yönetim&organizyondan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yoo ben biraz çevresizim mesela ne bileyim eski pati falan olsam ASD yazınca 70 postu buluyor topicler yada bayan pati olsam. Ama beni düşünmen güzel şey bu filmi de izle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Çok severim ben Gülşen Bubikoğlu'nu. Ne yazık ki geç gördüm topici :(. Ne yapıyor şimdilerde G.B. acaba? Film ya da dizilerde fln. hiç görünmüyor bildiğim kadarıyla? Kizinin bilim adamı olma yoluda ilerlediğini duymuştum, Amerika'larda bir yerlerde. Hayat ne şaşırtıcı!...Yıldızlar,iskeleler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar