mono Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ortalikta herkesin biririnin ayni temp. lerle dolastigi gunlerde acep is cikartabilir mi dersiniz :) (yada jawa, stun baton dan bayanlara action!) Master carbineer BH 0300 master scout master marksman Nov. med 250/250pts getirdikleri Carbine Accuracy +180 Carbine Speed +105 (cap e cok yakin:) ) Mask Scent +100 Counterattack +105 (buda cap e yakin) Terrain Negotiation +50 (max yürüme, kosma hizi) Creature Knowledge +50 (cerez niyetine bilgi ) area of effect her turlu state effect goturdukleri Melee Defense +2 Ranged Defense +42 stun dmg type silahindan mahrum kalma cok fena action ham cost feda etme high level yaratiklarda state effectleri koyamama (patch de baya bi degisecek galiba) amac ne ki amac master carbin ile eksik kalan speed faktorunu ki cogu master carbineerin yakindigi konu (master carbin de +130 accuracy ve SADECE +60 speed elde ediyorsunuz:/ ) BH agacinin Fire Knockdown ve Underhand shotlarini kaparak isin icine baharat koyarken speed-accu. yada ekmek bandirmak.. ha dersiniz novice medic istemem..o zaman BH 0400 yaparak son kutudaki faktorler yaninda confusion shot da yaniniza alma sansi var.. deneyen var mi bilmiorum..ben kasiorum gibi bakalm, carbine gibi vasat - orta halli bi skillin cap lerine dayamanin tek yolu bu gibi.....yakinda love patch gozukuyor carbineer lara hayirlisi :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yürü derim bizim guilddeki adam böleydi baya guzel olduruodu beni.. tabi yatırması lazım yatıramadımı zıçıodu lol[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 combat revamp a 12 hafta kaldi diye yaziodu...ondan sonra bakalm neler olcak..mind pool (cmler haric) heal edilememe ozelligini kaybedicek galiba..yada silahlar ham spesific vurmayacak deniliodu... nieheiki dipnot: tahminen ortalikta gezen master carbineerlarin yarisindan cogu bh tree den kutu almadigi icin speedleri 60 larda sürünüyordur...recel sürüp yenilesi :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 03 Mayıs 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bilmiyorum valla bence en iyisi provocation ve musicianship. ay pardon o fifa 2004'tü oyunları karıştırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 la degetin burdan.. daha oynamıolar bide laf sölüolar kışt kışt :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nerd mu? hani nerde? :) gm teachership nerelerdesin eheh[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 elflerin scoutlarında dagger iyi crit vuruyomuydu ? vuruyosa onu al bence özellikle plainswalker olunca baya güzel speciallar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bi sn, daha blackthorn lembas yaninda squill suyu icmedi ki cebindeki 1d20 unicornu raistlinin krayt ciftligine gotursun?? fizzle eder anca..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 lan![signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Inceledim ve önce hesap hatasi var sandim. Hepsi sigmaz gibi geldi ama hata yok valla TAM 250. özendim. Süper seri olabilir ve sanki iyi bir silahla tozonu atar ortaligin. Daha önce pistol için BH colonu alan duymustum ama bu daha iyi bir fikir sanki. Bitince temp, unutmayip bizimle paylasir misin yorumlarini? Gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Carbineer la hiç uğraşma derim, skillerini kendine göre uydursan bile silahları çok kalitesiz, pistol ler bile daha hızlı ve daha çok hasar veriyor.Hiç deymez...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 BHnin carbine kolonunuda alıyor ama hız artar baya silahta guzel bi krayt bulur o :) manyaktır bilirim tutarsa o template mal varlıgının yarısını kesin silaha harcayacak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Abi carbineda lazer dan başka bi silah varmı söylermisin? =p dx6 light piercing dandik asit damage onun yerine gitsin pistol alsın geo ları kullanır hem yakında duel wield ı da vercekler zaten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ehe abi adam zaten rifleman di master elinde fıstık gibi silahlar var napsın pistolu eger manyak silahım olsun ortalıgı dagıtayım istiyosa degişiklik istiyo belli işte :-) (zaten eskidende smuggler-pistoleer takılmıştı) ayrıca carbineer love patch gelir bencede tek desteklenmeyen prof o kaldı combatlar arasında kırma milletin hevesini :-P [Bu mesaj Popeye tarafından 04 Mayıs 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya abi benim ilk prof um carbineer dı kesinlikle almasın yani öle diyeyim =) bu oyunda en dandik 1-2 profdan biridir carbineer, adamlar 1-2 tane special ını düzeltti ama hala abartı kötüler.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ama BH specialları baya güzel bide speed eklenince normal carbineerdan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Specialları mühim değilki, silahları çok kötü.Damage i bile pistol den daha kötü diyorum sana, ne hızı var ne damage i .Bh de sanırım carbine ile fire kd mi ne vardı, da o ne işe yarar söylermisin.Bu oyundaki en iyi kombo dizzy kd, onu yaptınmı herkesi yeniyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 simdi soyle bi durum var...yeni sistemde damage mitigation denilen birseyvar...yanilmiyorsam bu mevzuda mitigation yediginiz dmg i, silahin minimumu usutnden hesapliyor....burada elite carbine in min-max dmg araliginin birbirine cok yakin olmasi devreye giriyor... diger classlarda olmayan birsey bu (melee lerde, ve yeni cikan rifle larda olabilir)... ehe birde darksun, sen master carbin ken 60 speed in vardi yanilmiosam..bunda 105 oluyor :) 2.0 speed li stock-krayt li bi elite carbine ile 200min-300max dmg ap1 gibi bir silah yapiliyor (min max arasindaki mesafe cok cok daha ufaltilabilir..) laser carbine dersen zaten 500-600 max dmg lere cikman mumkun (min dmg tabi 100 lerde sürünüyor).. en iyi kombo tabiki dizzy kd, en koftesi o...tka teke tek dizzy kd de iddaliysa carbin tahminen coklu hedeflere karsi iddali ayni konuda...(pub7 de o hale geldi yada) ha onun disinda evet dandik bi skill bencede (master kutusunda tek special alamayan skill :) ) ahh esas asiri merak ettigi mbirsey var..BH ve Smugglerlar droid engineerlearin yeni yaptigi bi robotu kullanan tek siniflar, icine patlayici yerlestirilebiliyor droidlerin ve komut ile patlatiliyor...bunu deneyen varmi nasil bir dmg söz konusu? eheh iyiyse mouse droid ordusu yapicam :) dipnot: pistoleer da geo pistol olmadan neler yapilabilir su anda biri anlatabilir mi?? smuggler revamp te panic shot da degisiyo :) dipnot2: yeni patchde bir pistol cikiyor...sadece master pistoleer lar kullanabiliyor...ve aman derim...feci guclu bisi ehie[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 04 Mayıs 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Nym's slugthrower fena bi alet değil aslındada carbineer ne stun ne de mind vuramadığı için, stun yada mind vuran prof lar karşısında hiç şansının olmayacağını düşünüyorum.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya ben ne diyorum siz nediyorsunu =p işe yaran special = 0 Rifleda nası heatshot pistolde nası stopping yada fan shot spam liyorsanız carbineerda öle bişi yok, crippling shot en iyi special ı mesela ve abartı yavaş ,stopping shotdan bile daha az damage vuruyor genellikle.Bh speciallarına güvenicem diyorsan onu bilemem işte, pvp için iyi olabilir belki ama pvmde yine dağılırsın =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 simdi bu soleyecegim tamamen havada bisi ama ben ole oldugunu dusunuyorum cunku bh ta alinan hic bi doru durust ozellik yok speed ve acc. gibi ama nedense bh oldugunda 4 kutularda deli farklar olusuyor. ciddi hizlanmis oluyosun. ama bu tamamen spesifik tabi. bu classda aciklanmamis bazi skiller var gibi. neyse carbine hakkaten kullanilamayacak kadar kotu bi prof ama burada bi trick var abi m carbine arti bh carbine yapmiski buda aslinda ciddi guclu bi char cikartir nedir. rakibini yerden kaldirmadan saatlerce yatirabilirsin. bh specler ciddi iyidir. ama tabi bu bisi ifade etmiyor muhtemelen yere yatirdigin adama saatlerce sıkıp olduremeyeceksin. bu da handikap o zaman geriye su kaliyor.yanında arkadaslarin varsa grup elemanı olarak cıddı iyi is cşkartırsın ancak yalnız ısın cok zor. pve konusmayalım bile.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar