sawyer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 13.10.2007 tarihinde Teknolojix'ten alınmış başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 5G 30 GB iPod Video satılıktır. Beyaz renk, temiz kullanılmıştır. Orjinal kutusu ve kutu içeriği ile gönderilecektir. Faturası ve yaklaşık 11 aylık bir garantisi daha mevcut. Fiyat olarak kafamda bir fikir var ancak yazınca gereksiz tartışmalara giriliyor gerçi yazmayıncada birileri fırlayıp 50 yetele 60 yetele gibi teklifler sunuyorda neyse... Tekliflerinizi lütfen özel mesaj yolu ile iletiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ne kadar sacma birşey bu ya satıcı sensın kardesim malın fıyatını soyle bızde dusunelım senmı alıcısın bızmı alıcı bellı dııl ondan sora 50 60 diyorsun derler tabi 50 60 kıllıgına 1 ytl bile soylenır sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 burada satman zor ya. En kolayı sahibinden.com a koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mojito said: Ne kadar sacma birşey bu ya satıcı sensın kardesim malın fıyatını soyle bızde dusunelım senmı alıcısın bızmı alıcı bellı dııl ondan sora 50 60 diyorsun derler tabi 50 60 kıllıgına 1 ytl bile soylenır sana... omg! o zaman sana 350 yetele, başka alıcı çıkarsa 300 yetele. Alıcaksan alıyorum yaz almayacaksan post kasma benim topiğimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sawyer said: Mojito said: Ne kadar sacma birşey bu ya satıcı sensın kardesim malın fıyatını soyle bızde dusunelım senmı alıcısın bızmı alıcı bellı dııl ondan sora 50 60 diyorsun derler tabi 50 60 kıllıgına 1 ytl bile soylenır sana... omg! o zaman sana 350 yetele, başka alıcı çıkarsa 300 yetele. Alıcaksan alıyorum yaz almayacaksan post kasma benim topiğimde... sakin ol adam bişi dememiş ki, dediğinde de haklı. her zaman her yerde satıcı bir fiyat belirler ona göre artırım olur. buradan satmanda zor. gittigidiyora koy % 10 komisyon ver satılsın 3 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nocom said: sawyer said: Mojito said: Ne kadar sacma birşey bu ya satıcı sensın kardesim malın fıyatını soyle bızde dusunelım senmı alıcısın bızmı alıcı bellı dııl ondan sora 50 60 diyorsun derler tabi 50 60 kıllıgına 1 ytl bile soylenır sana... omg! o zaman sana 350 yetele, başka alıcı çıkarsa 300 yetele. Alıcaksan alıyorum yaz almayacaksan post kasma benim topiğimde... sakin ol adam bişi dememiş ki, dediğinde de haklı. her zaman her yerde satıcı bir fiyat belirler ona göre artırım olur. buradan satmanda zor. gittigidiyora koy % 10 komisyon ver satılsın 3 günde. İyide sakin olmadığım kanısına nereden vardınki ? Gayet sakinimde arkadaş öyle "kıllıgına 1 ytl bile soylenır sana..." diye kıllık çıkarınca öyle bir tepki verdim işte... yani şalter attı kız barmene bakınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ahanda resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hadi birde yanında hediye olarak şu cihazı veriyorum. Creative Zen Nano Plus 256 MB; Kutusu mevcut değil ancak USB bağlantı kablosu, kulaklığı ve CD'si mevcuttur. Cihaz siyah renktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yatak örtüsü satılık mı? güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 aynısı bendede war. şimdi sen soleyince baktımda farkettim. 150 ye satarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yatak örtüsünü nereden aldınız beyendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yatak örtüsü ne hit yaptı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14379653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar