mawiman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Vistada geri dönüşüm kutusunu sildim yanlışlıkla masa üstünden kayboldu şimdi nasıl geri getirebilirim tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 masaüstüne sağ tıklayıp personalize ordan açılandan da change desktop icons dersin sonra üstten recycle bine tık koyarsın tamam dersin kapanır gene geri çıkar sevgiler. tercüme: Masaüstüne sağ tıklayıp "Personalize", açılan pencerede de sol taraftan "Change desktop icons"a gir. Yukarıda ne görünsün ne görünmesin diye kutular var, "Recycle Bin" işaretli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Personalize diye birşey yok ki bende vista home kullanıyorum çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Masaüstüne sağ tıklayınca eski "Properties" niyetine hiçbişey yok mu? Home kullanmadım hiç, onun için tam bilemiyorum. Control Panel'da var Personalization bir de, aynı yere çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar