Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şööle 5 ram slotlu agp 8x destekli p3 650 uyumlu bir anakart arıyorum

metinyap

Öne çıkan mesajlar

Varsa'da bu P3 için değildir.

Çünkü 5x Ram slot olan bi anakart Extreme Performance'a girer.P3 için tasarlanan bir anakart değildir buyüzden.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

açık ve net.. anca rüyanda görürsün öyle bi kart.. çünkü yok. bi kere pIII için agp 8x yok. üstüne 5 ram slotlusu hiç yok. hayır 5 ram slotlusunu bulsan agp 8x olmaz.. agp 8x bulsan 5 ram slotu olmaz(ki bulamazsın üretilmedi tarihte hiç)..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

pc netin mayıs sayısında agp 8x destekli PIII anakart çıktı mı yazıyodu?
çok merak ettim ya modelini söylesene bi.. eğer modelini fln biliyosan niye buraya yazıpta insanları meşgul ediyosun o zaman yani varlığından haberdarsan..

ayrıca agp 8x anakart yok PIII için çok da iddialıyım bu konuda..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

yazılarıma bakarsan zaten ilk attığım mesajda böyle bir p3 destekli agp 8x anakatı olan varmı dedim yani bende bilmiyodum olup olmadığını,söylediniz öğrendim ama siz yeni bir konu olarak dediniz ki 5 ram slotlu anakart yok ben de var diyorum p3 veya p4 ama sonuçta 5 ram slotlu anakart var[signature][hline]§M€¤T¤@N§
Sosyal ağlarda paylaş

P3 için 4'den fazla RAM slotlu anakart bulabilirsin ancak P3 Xeon işlemci için olur ve MEC (Memory Expansion Card) ile genişletirsin, bir server anakartı olur ve anladığım kadarı ile işi ucuza getirmek istiyorsun bu yüzden de olmaz.

AGP 8X olayı ise baştan patlak bu konuda hemfikiriz sanıyorum.

5 Ram slotlu anakart görmemiş olan arkadaşlar içinse gigabyte'ın 6 slotlu ve supermicro'nun 8 slotlu güzide anakartlarının resmlerini şöyle link edelim.

Gigabyte

Supermicro [signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Supermicro harbiden supermicro yalnız,aşmış bişey.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...