dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 grade import java.util.Scanner; public class Grade { public static void main(String[] args) { Scanner input=new Scanner (System.in); int n,i; for(i=1;i<24;i++) { System.out.print("nEnter the Score: "); n=input.nextInt(); if (n>90) System.out.printf("tttThe Letter Grade is A"); else if(n>80 && n<91) System.out.printf("tttThe Letter Grade is B"); else if(n>70 && n<81) System.out.printf("tttThe Letter Grade is C"); else if(n>60 && n<71) System.out.printf("tttThe Letter Grade is D"); else if(n>50 && n<61) System.out.printf("tttThe Letter Grade is E"); else System.out.printf("tttThe Letter Grade is F"); } } } burda "enter score: 60 the grade is E" yazdirmaya calisiyorum ama bi türlü beceremedim araya input komutu girince de alta kayiyo, yanyana nasil yazdiririm bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben yazdırmak istediğin şeyi anlamadım, illaki anlayan vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ki ayri yazilir. post kasmasana. ve işte yanyana yazdirma olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 illakinin kisi birleşik yazılır yav. "enter score: 60 the grade is E" kısmını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 direk bosluk koy yazinin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ha şimdi anladım. yukardaki metinlerle aşağıda sorunda sorduğun metin farklı, yukarda enter the score demişin aşağıda enter score diye sormuşun asd scannerdan aldığın veriyi yana yazdıramazsın bildiğim kadarıyla,hep aşağı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Oyle birsey ancak soyle mumkun: "space" okuyunca inputtan almayi kesiceksin, cat diye sonucu cikaricaksin, boylece enterla input girmemis olucaksin. tabi okuma islemin farkli olucak. inputtu yazdiktan sonra girmek icin bastigin enter o asagiya inmesinin sebebi, cozumu de yok bildigim kadariyla eger enter kullanmak istiyorsan, zaten niye cozmek isteyesin oyle biseyi ehue Enter the score: X The letter grade is Y. neyine yetmiyor hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 enteresanmis, c++da yok boyle bi hiyarlik? yoksa var mi? unuttum lan herseyi, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Penthesilea said: Enter the score: X The letter grade is Y. hehe "enter the score" uda Z olarak tanımlasın Enter the score: X Z+The letter grade is Y 2. satır başarılı ama 1 satır fazlalık oluyo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 enter the score yazmasin, direk skoru girsin kullanici. sonra enter the score: 60 hebelek printlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aquila said: enteresanmis, c++da yok boyle bi hiyarlik? yoksa var mi? unuttum lan herseyi, lanet olsun.her console application'da olur abi o, enter'a bastigin zaman asagiya iniyor yani hm bi sn, bu mantikla hareket edersek dorican, enteri da yedirtmen lazim. input.readLine() gibi bi dalga yok mu? entera da al yani adam bastiginda, console'a cikmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yok abi en mantıklısı benim dediğim. screenclear tarzı bişey olsa hele tadından yenmez ama dandirik avada screen clear yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 denemekten zarar gelmez; if (n>90) System.out.printf("btttThe Letter Grade is A"); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ekranı temizlemek için for (int z =0;z<300;i++) System.out.println(""); yapsa sonrada "enter the code :the grade is vs.." yi yazdırsa hızlı bi pcde pek anlaşılmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 daasdfdsafdsfadsfsafaf ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 random karakterler cikarsin arada, matrix gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 elesso said: ekranı temizlemek için for (int z =0;z<300;i++) System.out.println(""); yapsa sonrada "enter the code :the grade is vs.." yi yazdırsa hızlı bi pcde pek anlaşılmaz bence ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Takılmayın böyle küçük şeylere yahu. Görüntü önemliyse GUI yaparsın zaten. Konsolu şipşak bir iki input giresin diye kullanıyorsun. Satır olsa kimin umurunda. Program yapacağı işi yapsın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kiz milleti iste, isleve degil gorunuse onem veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hocaya bu cumleyi kurabilecegimi sanmiyorum. "onemli olan islevi lan." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ne dersi ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar