Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hiç alakası yok ama sanane'de thorin diye bir eleman vardı. Hep yeşil mavi sarı kırmızı falan diyinirdi sabit. :D Hatırlayan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 öyle biri yoktu,o senin kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Thorin bi ara benim highlanders guildimdeydi sanki... vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oo thorin kral adamdı. iki thorinde kraldı hatta. ama ben lamalıyı daha cok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Union da vardı bi Thorin galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Reogmar said: öyle biri yoktu,o senin kafanda. Arkadaş boş boş mesaj atmanın ne manası var? Azmodai said: Thorin bi ara benim highlanders guildimdeydi sanki... vay be Evet highlanders'taydı. :D Ah be... Hey gidi günler geçenlerde aklıma geldi de, dogruymuş nickini tam hatırlayamamıstım. Bir göz attım google'a ((: Hey gidi <-- link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bu link iyi oldu , son turnuvamızı buldum :) =zirve= Oyuncu 17 Ocak 2002 Guild turnuvası kuraları Horselords----Gangsters Frayn--GLaDiaToR Duke---Gandalf Archangel-Gravedigger Hellmaker-Virus Master-Union Terry----Blueanxiety Jesus----Einhander Lantar----Warhawk Inerrant----Black Fallencrows---Brotherhood x----Hmank x----Rangermaina x----Jong x----Flash Wyrm--Darklegion Warsoul--x Patos--x MaviRick-x Happypen-x LoL---Warfolks Defender-Deliosman Tuzsuzdelibekir-Warlord Kournakova-Deathknight Dartagnan-Hassan !---GoD's Khala--bloody Dicey--Ethernity Avatar---Valour Zaknafein-Shadow =zirve= Oyuncu 21 Ocak 2002 00:21 %0 Yapilan kura cekimi sonucunda yari finalde - LoL vs Union musabakasi yapilmis LoL Guildi bu mucadeleyi kazanarak finale kalmaya hak kazanmistir. - WyRm guildi kura cekimi sonucunda dogrudan finale kalmistir. LoL guildi kazanmıştı galiba turnuvayı..Hey gidi günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yaho bonjo benim char hala duruo ev gitmemistir dimi ikiside lady ydi :D bu arada arada girelim beraber ya .d 2d olaraktan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Senin ev gitmiştir muhtemelen abicim :) , gireceğin zmn bi msg at bana buluşuruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Jherka[Highlanders] idi.. İlk günlerimde bana yardımcı olan ve daha sonra PK olarak karşılaştığım efebarch,ilk arkadaşlarım Frout ve Exceptional(Ex)..Lonely Kingdom Guildi üyeleri ve Lord Tanis..SpincruS..Sevgili Tamer dostlarım AX ve Hancher..Highlanders üyeleri,Ezekiel,Genghis,Hipotalamus,Izzy,morgoth,sniper,cAx,Krasur,Duncan McLeod,Sir Lancelot,weQ..Ve sürekli kalkanıma asılan mono,çok yardımı dokunan sevgili büyücü dostum Thorin..Bu oyunu bana veren ve çok yardımı dokunan okul arkadaşım Erman "Uranka of Atlantic".. Bunların dışında unuttuğum herkese de selamlarımı yolluyorum.. Lol suradakilerin hepsini ne ozlemisim ama. weQ, LAncelot, Duncan McLoad Izzy, Morg, Sniper, Hipo ahahaha Ezekiel de benim ha :P SpincruS vardi hakkatten bir zamanlar. HEY GIDI HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ezekiel senmiydin? pk diilmiydin sen. ayrıca bu highlanders yeşil kiltlerle falan takılan guildmiydi? bende girmiştim bi ara hatırlıyorum eğer oysa hehe ezekielide şeyden hatırlıyorum. bana at kestirip pk etmişti beni lol ama karıştırıyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 OOOO old school uo topiği amk. Thorin piçi kayıplara karıştı, napıyo ne ediyo haberim yok. WeQ'le realde görüşüyoruz paso Emir muhabbetin geçiyo arada yetersiz rpci diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 LoL---Warfolks Defender-Deliosman Tuzsuzdelibekir-Warlord Kournakova-Deathknight Dartagnan-Hassan Bizim internet kafe lan bu ahahahaha. Alt kültür ultima online crew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 EagleEye said: ezekiel senmiydin? pk diilmiydin sen. ayrıca bu highlanders yeşil kiltlerle falan takılan guildmiydi? bende girmiştim bi ara hatırlıyorum eğer oysa hehe ezekielide şeyden hatırlıyorum. bana at kestirip pk etmişti beni lol ama karıştırıyo olabilirim yok bendim o eheh. bir ara pk olmustum dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 pis herif sonra ezmişlerdi beni del de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 tey tey ne günlerdi hlyi yenmiştik sonra ! lerle yenilmiştik :s turnuvayı lol kazanmıştı kutlamayı jhelomda explosion ixirleriyle tmmlamıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 olur öyle editle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 thorin takılıyor yaw forumda nicki enema hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Virus said: tey tey ne günlerdi hlyi yenmiştik sonra ! lerle yenilmiştik :s turnuvayı lol kazanmıştı kutlamayı jhelomda explosion ixirleriyle tmmlamıştık :) bizim ilk mac 15 saniye sürmüştü sonra sizi yenmiştik lolde bizi yenmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 khala said: Virus said: tey tey ne günlerdi hlyi yenmiştik sonra ! lerle yenilmiştik :s turnuvayı lol kazanmıştı kutlamayı jhelomda explosion ixirleriyle tmmlamıştık :) bizim ilk mac 15 saniye sürmüştü sonra sizi yenmiştik lolde bizi yenmisti Sizi biz yenmiştik yawrum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 biz sizleri yenmiştik hatırlamadıgım bir sebepten dolayı maç tekrarı istenmişti :) hatta gladında acci çalınmıştı oyuna girememişti , ertesi gün birgüzel dayak yemiştim hllerden caldıgım valor setimde gitmişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @Rajinhear Jherka sen misin :) Eğer değilsen Azmo senin bir iletişimin var mı? Özledim Highlanders guildmate'lerimi.. Bu arada weQ, Hancher ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar