diablotg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Haber 1 Haber 2 Ya yazıktır hayvana nasıl zaten canı acıyan hayvanı iple boğazından çekiyor.İnsaf ya ne kadar mal beyinli insanlar var ya aynısı o adama yapıcaksın ağzında sigara gülerek bakalım ne hissedicek.O hayvan yazık çaresiz , bişey diyemiyor , tepki gösteremiyor , kaçamıyor ne muamele yapılırsa çaresizce kabulleniyor.Çok üzülüyorum böyle şeylere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evet güzel bişey ama, ülkemiz tepki gösteriyorr diyince gerçekten daha büyük bir olay için daha büyük bi tepki bekledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bilerek yazdım böyle , o kadar çok vaktinizi siyaset tartışarak geçiriyorsunuz ki en ufak bir tepki yazısında bile acaba hangi yasaya , acaba hangi siyasi olaya tepki geldi diye düşünüyosunuz buda tepkidir ve kanımca çok önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 well played, sir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu da bi adım. Millet bilinçlenmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar