diablotg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Haber 1 Haber 2 Ya yazıktır hayvana nasıl zaten canı acıyan hayvanı iple boğazından çekiyor.İnsaf ya ne kadar mal beyinli insanlar var ya aynısı o adama yapıcaksın ağzında sigara gülerek bakalım ne hissedicek.O hayvan yazık çaresiz , bişey diyemiyor , tepki gösteremiyor , kaçamıyor ne muamele yapılırsa çaresizce kabulleniyor.Çok üzülüyorum böyle şeylere ya
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evet güzel bişey ama, ülkemiz tepki gösteriyorr diyince gerçekten daha büyük bir olay için daha büyük bi tepki bekledim..
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bilerek yazdım böyle , o kadar çok vaktinizi siyaset tartışarak geçiriyorsunuz ki en ufak bir tepki yazısında bile acaba hangi yasaya , acaba hangi siyasi olaya tepki geldi diye düşünüyosunuz buda tepkidir ve kanımca çok önemlidir
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu da bi adım. Millet bilinçlenmeye başladı.
Öne çıkan mesajlar