Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noluyor türktelekom noluyor neoluyor ne ve niye offff

reddiye

Öne çıkan mesajlar

bugün telekomun 1mbit bağlantısı olan bir bilgisayarla biraz download yapmaya çalıştım. ÖMÜR TÖRPÜSÜ.

hemen eve geldim quickneti açtım 5 dakkada indirip geri gittim dosya daha %43 tü. her ikiside 1 mbit aynı adresten iniyor ve evler arasında 10 dakka mesafe var. birisi telekom birisi quicknet.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
modem değiştirdim
modemden bilgisayara giden iki kabloyu da değiştirdim
hatta adsl hattından modeme giden kablonun bile yenisini taktım
hala sorun aynı devam ediyor
bazen 1 bazen 7-8 saat sonra kopuyor bağlantı ve bağlantının yeniden gelmesi için bilgisayarı kapatıp güç fişini çekip takarak baştan başlatmam gerekiyor ( bunu yaptığımda bilgisayar hiçbirşey olmamış gibi bağlantı varken açılıyor. sonrası aynı döngü... )
artık direct download bile yapamaz oldum
sorun ankastre vs noktada ölü nokta olmasından dolayı mı yoksa bağlı bulunduğumuz yerdeki adsl kapasitesinin yetmemesinden mi sizce?
bu yanıt bneim için çok önemli çünkü sorun ankastreden filansa tüm hattı komple bile değiştiririm yeter ki bitsin bu çile
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
ben de iskenderundayım
bugun kesintiler tek kelimeyle çıldırttı
şu an bile bağlantı gidip geliyor
TT Net dışındaki diğer ISS'ler onun altyapısını kullanmasa emin olun şu an şu saniye aboneliğimi kapatırdım.

Burada durum farklı, TT dışında ki ISSler aynı alt yapıyı kullanıyor ama sonlandığınız yer farklı. O yüzden, bu tarz bir sorun yaşıyorsanız, başka ISS'e geçmeniz çözüm olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim sorunum modem ara sıra internetten düşüyor
yani link/dsl ışığı tamamen sönüp tekrar bağlanıyor ve bu sırada 30sn/1dk kadar bağlantım tamamen kopuyor
hız da sorun yok son hızda çekiyor dosyaları ama
1 saat msn de konuşurken en az 10 kere kopuyor
kabloları ve modemi değiştirdim firmware update de yaptım ama sorun düzelmedi
sizce neden kaynaklanır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...