go2hell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bugün telekomun 1mbit bağlantısı olan bir bilgisayarla biraz download yapmaya çalıştım. ÖMÜR TÖRPÜSÜ. hemen eve geldim quickneti açtım 5 dakkada indirip geri gittim dosya daha %43 tü. her ikiside 1 mbit aynı adresten iniyor ve evler arasında 10 dakka mesafe var. birisi telekom birisi quicknet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ahahha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 sanırım yine hava kotu diye bi kac kablo koptu nette,yurtdısı cıkıslarında fln biraz yavaslık var. izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Cintonik said: rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu turbonet olayı yüzünden cogu yerde internet saglık değil ellerine yüzlerine bulaşıcak bu iş yakında hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 444 03 75 arayın şikayet edin müşteri memluniye ti iiçin sizin ses kaydınız alıyor sizde şikayet edin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Lopeth said: 1 saat önce netim gitti. o yüzden ders çalışmak zorunda kaldım neyseki geri geldi biraz önce hahahah süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bugun pazar gunu olması sebebiyle cok kotuydu,kasım kasım kasıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Birkaç aydır ilk kez MIRC'de 1 KB üzeri dl hızı buldum bende sorun düzeldi gibi dünden beri kopma yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ...maşallah dediğim 3 gün yaşamaz ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gitti mi yine :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bugun sabah TTNETi aradım durumu söyledim az önce bir amca geldi hattı POS cihazı benzeri birşeye taktı ama hat hala saniyelik gitmeye devam ediyor. sorun modemdeymiş dediğine göre ama bu şekilde de düzelmezse bu hattımı kapatırım ben abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 modem değiştirdim modemden bilgisayara giden iki kabloyu da değiştirdim hatta adsl hattından modeme giden kablonun bile yenisini taktım hala sorun aynı devam ediyor bazen 1 bazen 7-8 saat sonra kopuyor bağlantı ve bağlantının yeniden gelmesi için bilgisayarı kapatıp güç fişini çekip takarak baştan başlatmam gerekiyor ( bunu yaptığımda bilgisayar hiçbirşey olmamış gibi bağlantı varken açılıyor. sonrası aynı döngü... ) artık direct download bile yapamaz oldum sorun ankastre vs noktada ölü nokta olmasından dolayı mı yoksa bağlı bulunduğumuz yerdeki adsl kapasitesinin yetmemesinden mi sizce? bu yanıt bneim için çok önemli çünkü sorun ankastreden filansa tüm hattı komple bile değiştiririm yeter ki bitsin bu çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yaw senin hattın problemli ama ttnetçiler bir sen varsın diye hatlarını değiştirmeyi kabul etmezler tabi. quicknetim gülüm benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 throne_eins_meister said: ben de iskenderundayım bugun kesintiler tek kelimeyle çıldırttı şu an bile bağlantı gidip geliyor TT Net dışındaki diğer ISS'ler onun altyapısını kullanmasa emin olun şu an şu saniye aboneliğimi kapatırdım. Burada durum farklı, TT dışında ki ISSler aynı alt yapıyı kullanıyor ama sonlandığınız yer farklı. O yüzden, bu tarz bir sorun yaşıyorsanız, başka ISS'e geçmeniz çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 burda da internet leş kaç gündür. durduk yere kesilmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 off sağlam gitti bu sefer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eskiden internet mi vardı lo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şu anda hiç bir siteyi açamıyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 an itibari ile burdada sıçmış durumda. 1 saattir hiç bi siteye düzgün girmior wowda ms 1000+. kafa kol kafa kol kafa kol kafa! ha burası İstanbul / anadolu / pendik sizin durumlar nası şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Hızda bi problem yok gibi, ama siteleri açamıyorum kolay kolay. Page cannot be displayed diyo, bi kaç refreshten sonra bağlanıyo. DNS le alakalı olabilir. Ankara/Çankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 benim sorunum modem ara sıra internetten düşüyor yani link/dsl ışığı tamamen sönüp tekrar bağlanıyor ve bu sırada 30sn/1dk kadar bağlantım tamamen kopuyor hız da sorun yok son hızda çekiyor dosyaları ama 1 saat msn de konuşurken en az 10 kere kopuyor kabloları ve modemi değiştirdim firmware update de yaptım ama sorun düzelmedi sizce neden kaynaklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 benim bugun 20 kere felan internetim gitti. gidio 1 dakka sonra geri geliyo çıldırtacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar