Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 arkadaşlar güvenilir bir gold alabileceğim site biliomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bilmiyorum ama çinlilerden nefret ettiğimi biliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 god olmak die okudum zuhaha... kardeşimin kullandıı bi site vardı... tek kötü yanı kampanyaları spam olarak gönderiolardı... http://www.mmoinn.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 wowmine diye bi yer vardı, ordan kullananları biliyorum memnunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eregorn2 said: god olmak die okudum zuhaha... kardeşimin kullandıı bi site vardı... tek kötü yanı kampanyaları spam olarak gönderiolardı... http://www.mmoinn.com/ Aman ben bu site yüzünden hacklendim.Kesinlikle uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben 2 yıl boyunca kullandım bana bişi olmadı... garip sen nası hacklendin... nese kişi tercihi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gold alırken nasıl hacklendin abi hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eregorn2 said: ben 2 yıl boyunca kullandım bana bişi olmadı... garip sen nası hacklendin... nese kişi tercihi zaten... benim bi arkadaşta bir sene boyunca gold aldıgı yerden hack yedi.. bu iş şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 satın alma şartlarının arasına hacklemeyin beni ibaresi koymayı unutmuşsunuzdurda ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 o iş şans işi değil, gold alırken hacklenemezsin abi hakkaten zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nasıl zor adama şifreni veriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Nası yani ya? Adamlara şifre mi verdiniz gold alırken? FDSFSAGea>fasagas> vczxafga >d diye gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gold alan arkadaşlarımda oldu bizzat kendimde aldım ama şifre isteyen gold seller ilk kez duyuyorum...Enteresan.Wowmine güzeldir bu arada hiç sorun yaşamadım.bendende +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Deptlypo said: nasıl zor adama şifreni veriosun ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,__......`,......................................................... ...................`=~-,,.,...................................................... ................................`:,,...........................`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_..........._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Todesengel said: Nası yani ya? Adamlara şifre mi verdiniz gold alırken? FDSFSAGea>fasagas> vczxafga >d diye gülerim. ben vermedim ama wow oynayıpta zeka seviyeleri biraz geri olan tanıdıgım bi kaç kişi var ve veriolar.. Ayrıca powerleveling yaptırıyım diye soyulanada rastlamadım degil ses said: gold alan arkadaşlarımda oldu bizzat kendimde aldım ama şifre isteyen gold seller ilk kez duyuyorum...Enteresan.Wowmine güzeldir bu arada hiç sorun yaşamadım.bendende +1 yapma nasıl ilk defa duydun bi cogu bu ssitemle gold satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Deptlypo said: nasıl zor adama şifreni veriosun gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Valla gold satana şifresini veriyorsa bir oyunca, biz yıllardır boşa anlatıp duruyoruz addondan hack olmaz diye. bu insanlar addon download edicem diyede gizli soru cevabını veriyorlardır heralde. Bu kelimeyi kullanacağım için çok afedersinizde geri zekalımısınız siz ya. Şifre vermek ne demek. Hemde allağın cinlisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 allağın çinlisi derken ¿ Gold alımı için wowmine ı tercih eden bir arkadaşım gayet memnun olduğunu belirtmişti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mikkemel yahu... bende bi armorye bakayım senin karakterin... kullanıcı adı ve şifre neydi hocam hesabın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ya bnmde bi armorye baksanıza ya. itemler falan nası die. kullanıcı adı: husnuyandanyer şifre: bigitallaaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hakkaten diyorum şu oyuna girmeden bi IQ testi yapılsın.inanamıyorum yani gold alırken şifrenizi verdiğinize GZ powerlevelingi anlarım o mecburen tamamda, gold abi... yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 peons4hire dır ottur boktur sitesinde keylogger var hepsinin, mmoinn de de vardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 swagvault.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben ttgaming.com'dan su ana kdar hem kendime hem arkadaşlarıma baya aldım. hiç sorun yaşamadım. tek sorun abuk subuk saatlerde arayıp "HARO THIS IS TGAMING ONRINE CAN YOU ROG-IN IN 5MINUT" diyolar sonra gidiosn barrensda bi garajda buluşuosun elden veriolar goldu. eğer cok bekletirsen adamları (yani 1-2 gün girip goldunu almazsan) goldu maile atiolar. ne alakaysa facetoface trade guvenli maile atılması guvensiz (ban yeme bakımından) sayılıyo. sanki blizzard elden verilince anlayamazmış gibi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 elden verilmede iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar