tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yeni albüm çıktı , yeni klip "inanılmaz" olmuş, automatik parçasına.. mutlaka izleyin ve gülün diyorum. http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ilk albümden daha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çok beyendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bedük soyadı zaten.. ama bence de albüm muhteşem olmuş..automatik ve hot bitch eğlenceli.diğerleri de az kalmaz yanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Adam paso gülüyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben canlı dınledım bı kez, copoooook kötü coook kötü öle böle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 klip de geyik olmuş ama:D kolbastı oynayanlar trabzon kolbastı ekibi,diğerleri de myspaceden seçilcekti seçildiklerine pişman olmuşlardır büük ihtimal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kavga çıktığı yerde yere düştüm asdfa, güzel yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bedük iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 crazy dans @ konya gibi olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 İnternet gitti video yu izlerken.Modem yandı sandım koştum baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kelimenin sonuna matik ekleyince elektronik müzik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 topicin yarisindan fazlasinin temizlenmesini uyari olarak gorun bokunu cikarmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çıktı mı albüm sonunda? erteleyip duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ahahaha klip çok güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 klip mükemmel gerçekten , ama albüm için aynı şeyi söyliyemiycem. ikinci seferi bile zorla dinledim , daha da dinlemem herhalde. 1 tane bile güzel şarkı yok - ki ilk albümde hala dinlediğim bir sürü şarkı olmasına rağmen - bedük konserinde "hophop" zıplıyacağım şarkı kalmamış resmen. albüm çıkartmak için çıkmış gibi durdu gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 albümü dinlemedim zaten sevmemde bu tarzı dinlesemde bedükten dinlemem en azından klip evet ''oha, ahah ne güzel lan ,olum gel gel bak şuna '' tepkisi oluştuyo adamda farklı güzel bişi olmuş çok hoşuma gitti klibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 albümü dinledim hoşuma gitti valla klip süper olmuş zaten 00:30 daki amcanın çuf çuf hareketine bittim beni benden aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 BEDÜK - AUTOMATİK edit: en çok 0.23'e bittim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Canli performansi nasil kotu abi, mukemmel gayet be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Klip muhteşemmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Türk mü bu ne ki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abi bilmiyorum o tarz müzkle alakamda yok ne tarz yapıyor onu bile bilmiyorum ama seviyorum dinliyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu adam zamanında son sigaram diye bir şarkı yapmıştı, yine o tarz yapsa güzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Penthesilea said: Canli performansi nasil kotu abi, mukemmel gayet bebence de..tarzı o kadar açmasa da beni bir kez rastladım canlı performansına ondan da gayet memnun ayrılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar