Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axe Bite Pass - Reikwald - Owned!

Caine

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam Praag ve Reikland'in kitlenmesinin ardından Reikwald açıldı. Takiben düzenlenen Destruction raidinde ilk denemede alındı. Lag ve FPS sorunları had safhada olsa da, yine de eglenceliydi. Sevgili Order dostlarımız son anda nukeleri ile wipe'a yaklaştırsa da "Lord indi kel göründü".
Ben ertesi "work sux big time" nedeniyle yatışa geçsem de destruction aradan GreenSkins zoneları da kitleriz dediler. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.

Birkaç nokta. Armor setim var yok diye cok uzulmeyin. Genel sonucun pesindeyseniz oyle de boyle de o Lord ölüyor. Hatta sorceressim ile 3 parca Annihilator set ile gittim. Zaten kalabalıktan lordun aklına "ahan da dur su keke iki indireyim" fikriyatı gelmiyor. Contribution'da ikinci olup muhteşem son zarlarım ile 29. tamamladım.

Eğlenceliydi. Ama sevgili Orderların Cliff sornuna acil cozum bulması lazım. Karma Order grubu Praagdan beri bize engel olmaya çalışıyordu ama kelle sayısı buna yetmedi. Yine AD Clan biraz daha aktif ama onlar da diger guildler ile araya gelmede sorun yaşıyorlar. Umarım yeni patch ile daha da zevkli olacak RVR işi. Dun yuzumde bir gulumseme ile uyudum.

Orderlardan da bir Dragonwake bekliyoruz:) Nasılsa Scenariosu onlara zimmetli :P

SIkıldım yapacak birsye yok diyenlere de PVPye abanın zevklidir guzeldir. Muhabbeti coktur. Set peşinde koşmayın cok sıkıldıysanız. Zaten mutlaka her iki ta6farta da en azından 10-20 kişide her setten var. Keyfinize göre takılın.

Sevgiler

Aunrae
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...