RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Evet kimler var şuan müzikal hayatına yeni bir sayfa eklemek isteyen. Ben misal, yeni bir grup arayışına girdim fakat ne yapıcağımı şaşırdım açıkcası herşeye çok şüphe ile yaklaşıyorum çünkü bir gruba dahil olma işi öyle riskli bir iştirki doğru bir seçim yapmazsan hüsranlara cinnetlere yol açar tarz uyuşmaz, çalışma disiplini belli bir süreden sonra ortadan kaybolur böyle olunca insanda müzik hevesi kalmaz, cinayet çıkar. ; Müzikal hayatımda öğrendiğim en önemli şeylerden biri bu, aslında bu bakıma açtım bu konuyu hani diyorumki . Ben falanca kişiyim böyle böyle müzik yapıyorum ve bu tarzda eğer yolumu birleştirebileceğim arkadaşlar bulursam benim için mutluluk verici hüper bişi olur. Gibisinden yazışsak burda ( ki benim gibi kaç kişi var orasıda meşhul ama kalabalık bir forum ne olacağı belli olmaz ). Sadede gelicek olursak. Ömer Alpaslan Karaçalı 99 yılından beri müzikle ilgileniyorum, enstrüman olarak Davul ( Bateri ) çalıyorum. Çok sayıda grup ile çalıştım gerek barlarda gerekse etkinliklerde sahne aldım. İstiyorumki bu aralar üretkenliğe önem veren bir beste grubum olsun. Metal dışında herşeye olur diyebilecek durumdayım açıkcası, üretkenliğimi geliştirebileceğim arkadaşlar arıyorum. Esen kalın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu konunun sticky yapılmasında fayda görüyorum. Bence kaybolmayacak derecede önemli bir başlık. Grup ararken kendimizi RedallHoor gibi ne kadar açık ifade edersek o kadar iyi olur. Zamanında kendisi gibi sık grup değiştiren biri olarak oturmuş bir grup için her bireyin ne istediğini net olarak ifade etmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 indie yapcak adam varsa izmirde bascıyım yada post rock da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oha bas mı çalıyon sen, biz de seni arıyoduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 abicim sunburst'te değil miydin sen? cherokee izlemiştim, hoştu gayet. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sunburst'te çalıyorum evet üstad, ama şuan beste çalışmalarına geçmedik sadece cover ( Bar programı için ) çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 prog rock yapan, yapmaya kasan bi grup olarak klavyeci arıyoruz şiddetle. vardır inşallah ilgilenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Blues/rock çalan gitaristim işte Jimi olsun efendime soyliyim SRV falan olur varsa boyle bi eleman arayan biliyim yani.8 senedir çalıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar