dunno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 artık su "de"yi "ki"yi ogrenin. 2 tane uyduruk baglac ogrenemediniz hala ayrı mı bitisik mi. ogrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben de seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ayrık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 benimki seninkinden büyük. AFFERİM 5 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sude baki bunlar bitişik mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben biliyomda üşeniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dogrusunu soylemicem burda. arayın ogrenin. google var bi suru arama motoru var onu bıraktım ilkokul kitapları var. ogrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 olmayagörsün bitişik yazılır yeri gelmişken. öyle hırslı olmaya görsün diye başlık açıp türkçe öğretilmiyor. sen türkçe harflere basabildiğin gün klavyede, ki ile de'yi ayıran insanlar çoğalacaktır ayrıca sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 +1, klavyeside ingilizce değil ayrıca, ayak yapmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 www.dahianlamindakideayriyazilir.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yapacagım yazmiyoruz hicbirimiz. yapıcam yaziyoruz. onlar rahatsiz etmiyo beni. ş,ö,ü de zor cıkıyo aradan. ama de, ki'nin yanlisliklari cok rahatsız edici. ayrım yapıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yapacagım değil yapacağım yazıyoruz, haklısın, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bilip de kısaltmak ayrı, bodoslama boşluksuz sanmak ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ya evet fonetiği çok bozuyo onlar. Türkiyede bu turnuvaya katılacak diyince mesela olmuyo yani, ilk aklından okurken böyle bi yanlış anlıyosun cümleyi, sonra küfrediyosun yazana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dunno said: yapacagım yazmiyoruz hicbirimiz. yapıcam yaziyoruz. onlar rahatsiz etmiyo beni. ş,ö,ü de zor cıkıyo aradan. ama de, ki'nin yanlisliklari cok rahatsız edici. ayrım yapıyorum evet. gelip de bilgiçlik taslamayın, yetemiyorsunuz; hepsi aynı derece itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 zaug +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sende ingilizce öğren dunno. ingilizce de no ayrı yazılır. dun no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 inatla öğrenmicem.. şimdide öğrenmicem 50 yaşıma gelincede öğrenmicem ne kaybım olur hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dunno neden bana cevap vermiyorsun? =[ üzülüyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 "ve" de ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dunno said: dogrusunu soylemicem burda. arayın ogrenin. google var bi suru arama motoru var onu bıraktım ilkokul kitapları var. ogrenin. sende bilmiyon demi çakall ögrenmeye calışıyosun ffs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oha ginaly aradın ve onu mu buldun :D "ki" yi karıstırıyosanız sonuna ler getirin geliyorsa birleşik gelmiyorsa ayrı. öss sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oha yanlız sen anadilinde ki yi ayırmak için ler falan ekliyorsan 2. dile geçme hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben ayıramayanlar için söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar