Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kitana said: gün 5 ikindi canım felaket sigara istiyor. çok kötüyüm yani. ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. kağıt oynarken yakasım geliyor kendime engel olamıyorum. yemek üstü hep yakasım geliyor onu zor kontrol ediyorum. Bilemiyorum inş bu akşam yakmam. öf bir yandan da içmek istiyorum çünkü sigara içmeyi seviyorum. hah şimdi duygusal moda girdin fiziksel istek yok artık. böle çok yakın bi arkadaşını kaybetmişsin gibi. sakız falan al hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hayır oyle övülecek bır yanı yok ama benım gıbı olanlara moral olsun dıye soyluyorum; Dun gece sevgılımı terkettım uzun suredır (3.5 yıl) sıddetlı gecımsızlık hakımdı artık nereye kadar dedım bıtırdım... -Sigara agresifliği ¿? - Neyse bugun ıs yerıne geldım tekrar aradı agladı once duygusal konusma ardından yıne hara gure bende kızgım gıdıp bı paket sıgara aldım 1 2 3 derken 4... kapıda bekler gibi gelıyor. Ama bu cıktıgımız yolda mola vermek olsun (kendımı kandırıyorum sanırım sıgarayı bahane ettım cunkı terkettıgım ıcın cok boyle bır uzgun kırgın pısman degılım...) Yav bılmıyorum aslında sınırlıyım kendıme kızgınım suclu gıbı hıssedıyorum kız mı sıgaramı zaten baskaca sorunlarda var ... Off Of Neyse atlatırım inşallah bu gunlerde gelir gecer malum gelecek dertlere yer acmak lazım... Yılmak yok yola devam... Ayrıca belırtmek ısterım kı suan nıkotın bandı + nıkotin sakızı + sigara ıcıyorum... Asırı nıkotın kalp krizine sebep olabılıyormus :S bılmeme ragmen kullanıyorum hanı 3 gun foruma mesaj atmazsam arkamdan helva dagıtın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bi süre önce Nicotinell diye bi nikotin sakızı kullanmıştım. Sürekli balgam yapmaktan başka bi işe yaramadı. Zaten şimdilik bırakasım yok. ÖSS stresi falan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 beyler fail oldum bu arada. bazı sıkıntılardan dolayı cidden dayanamadım. herşey yolunda iken bırakmayı düşünüyorum. bi dahakine artık. FAIL. ayrıca başlayan O.C demiştim. Orange country evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kitana said: mutluyum bu aralar , moralim yerine geldi. hayat devam ediyor. tamam o zaman bırakabilirsin yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kitana said: beyler fail oldum bu arada. bazı sıkıntılardan dolayı cidden dayanamadım. herşey yolunda iken bırakmayı düşünüyorum. bi dahakine artık. FAIL. ayrıca başlayan O.C demiştim. Orange country evet. geçmiş olsun diyim, anlat istiyosan bir dahakine yine topik aç yine destekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 benim sigaram bitti, 5km yol gidip sigara alasım var ki, içsem içsem max 1 tane içicem yatmadan önce. durumum kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 uzmanı değilim, zira hiç bırakmayı denemedim ciddi ciddi; ama sigarayı bırakabilmek için günlük alışkanlıkları da değiştirmek lazım. yemekten sonra çay, kahve keyfi bunun en başında geliyor. yemekten sonra 2-3 dakika mideye yerleşmesini bekleyip kendimi dışarı atıp yarım saat falan yürümezsem imkanı yok yakmadan duramam ben bu mereti diye düşünüyorum mesela. sabah sigarası vs sigarası böyle en zayıf olduğumuz, sigara yakma alışkanlığı olan anları bir şekilde değiştirmek lazım. işi iradeye bırakırsak keçi inadı falan olması lazım. bişe daha ekleyeyim: bu sefer olmadı yarın tekrar deneyeyim yaklaşımı da gördüğüm kadarıyla insanın kendine olan güvenini iyice baltalıyor sigara konusunda. çevreden gözlediğim kadarıyla, bu 3-4 kere tekrarlanınca "ben bunu hayatta bırakamam nasılsa, hiç niyet bile etmeyeyim" şeklinde düşünmeye başlıyor insanlar. demem o ki, sigarayı bırakmak ciddi bir iştir. gerekli mental kondisyona erişmeden denememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 5 gün sigarayı bıraktım suan tekrar ıcıyorum. Eskisi kadar cok ıcmesemde ıcıyorum. Erkekliğe vermeyin olayı iradesizlik falan da demeyin kimseye olumsuz birşey söylemeyin...size ne?... Zaten diyen de yok ya neyse ortaya fırça attım... Sadece kısa ama çok önemli bir tavsiye. Sigarayı bırakmak istiyorsanız ortamınızı değiştirin. Çünki sigara içmeyen arkadaşlarınız bile size yer yer ve zaman zaman sigarayı hatırlatacak. Zalim Köstebek said: Bak ne güzel sigara içmiyorsun... ne güzel... var dimi vücudunda bir rahatlama?Ayy çok güzel şöyle çek misss gibi havayı içine... İzmarit Necmi said: Lan totodan mı çıktın lan sen!!! Lan bi git... manyak Lan!!! Sigaralar kovalasın seni kültablası suratlı...Karı...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar