dunno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 loş. dalgın. geniş. şaskınım. kibarsın. ruhlusun. ince bir dal gibi kırılmaya yatkın, incesin derin. benim degilsin. kimseninsin. hüzün masumiyet yakınveuzak benimsin saskınım istekli meraklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Değişik. Ama içerik aynı. Aşk acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu daha acı duyucak kadar tanımadıgım birine. yeni biri. merak ettigim biri. beni karıstıran, rüzgar gibi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Rüzgar gibi ise ne mutlu. Hiç değilse estiği yer belli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 güzel gibi ama değil de gibi. kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 icimde cumleler kurdum o cumlelerin sadece 1 kelimesini koydum her mısraya. degisik bisey denedim aslında kendimce. o sectigim kelimelerle anlatmak istedigim nasıl cıktı ortaya bilmiyorum ben o kelimeleri gorunce cumlelerin tamamını okuyorum cunku. degisikti benm icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar