Berk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 evet bu ikisi karşılaştırılamaz diyip son noktayı koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gereksiz kilide gerek yok gayet sakin tartisiliyor sonucta olecek gidecek dogal olarak topic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: EagleEye, 25 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki: iron- trash iced - doom said: Mirage, 01 Mayıs 2004 19:08 tarihinde demiş ki: iron trash??! said: Alexi_Septimus, 01 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: Iron trash? "Aman tanrım bize trashci dediler." arkadaşlar Trash deil Thrash hatta Thrash de deil THRASH METAL aman yabancılara karşı trash metal fln yazmayın bi taraflarıyla gülmesinler[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iced earth dinlemem ama biliorum nsl bi stilleri olduğunu we diğer arkadaşların da dediği gibi iron maiden la karşılaştırılamaz. iced earth hızlı, gaz we wahşi bi stile sahipken iron maiden genellikle daha sakin, şarkılarında temponun inişli çıkışlı olduğu bi stile sahiptir ha bi de şöle bişe war. her metal müzik dinleyicisi, iron maiden dinlemelidir. dinlemeyen zaten gerçek metalci deildir. iron maiden dinlememek metal müziğe saygısızlıktır ama iced earth için aynı şey sölenemez.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 01 Mayıs 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 haha cok komik bir topic olmus bu msj atamadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hayatımda ilk defa birisinin Maiden' a tıraş metal grubu dediğini gördüm ya gözlerim açık gitmeyecek artık. :-O Up the Irons :rock:[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aslında müziklerin türleri beni pek ilgilendirmez. hatta müzik türleri hakkında çok bilgim de yok. dinlerken ya da konuşurken şu budur şu şudur demeyi falan da sevmem. ama gidip de iron maiden'a thrash denmesi komiğime gitti. ayırmayın kardeşim şunları gruplara, milletin kafasını karıştırıyosunuz :p. iron maiden melodi ve uyum açısından şu ana kadar dinlediğim en iyi gruplardan biri. iced earth'ün ise güzel şarkıları olmasına rağmen bana göre gereğinden fazla distortion içeren ama gereği kadar melodi içermeyen şarkıları da var. zevk meselesi ama bence iced earth, maiden'ın yanına yaklaşamaz, hatta uzağından geçemez. saygım var o ayrı. en güzeli türleri ayrı deyip karşılaştırmamak ama. demokratik çözüm eheh.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ne peki abi iron maiden blackmi :P ben bu tür olayını bi türlü çözemedim yada ben çözdüm millet çözemedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 iron maiden dinle slayer dinle tetament dinle kreator dinle farkları yaz buraya anla trash nedir n.w.o.t.b.h.m nedir anla[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 03 Mayıs 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 abi iron klasik heavy dir... trash daha cok manowar , slayer filan.. black ise alakasız cradle filan, gerci onu da saymıyorum o abuk subuk bişi, old mans child diyim... bikere iced earth ile iron maiden KARŞILAŞTIRILAMAZ ikisi birbirinden farklı turler ve ikisi de kendi turunde kaliteli gruplar... ha iron maiden dunyayı sarsmışl felan o ayrı... heavy de iron birdir yani bence en baba gruplardan biri( ama pek dinlemiyorum o ayrı) karşılaştırılır diyosan git abi deep purple la filan in flamesi karsılastır cıkabilecen mi işin içinden... ha genel olarak dusunulurse benim fikrimce iron maiden daha popülerdir, müzigi daha cok sevilir...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: -MrBomb-, 01 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: arkadaşlar Trash deil Thrash hatta Thrash de deil THRASH METAL aman yabancılara karşı trash metal fln yazmayın bi taraflarıyla gülmesinler Hohoho, tam kavrayamamışız sanırım? Ben orada ki trash'e gönderme yaptım zaten. Trash'in çöp mealine geldiğini ayrıca açıklamama gerek yok sanırsam. Iron = Trash demekte adamların rüyasına girmeye yeterli bir sebebiyet verir. Umarım açık bir şekilde açılayabilmişimdir...[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesela Slipknot bence Trash Metal yapıyor ;).[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Alexi_Septimus, 04 Mayıs 2004 18:35 tarihinde demiş ki: said: -MrBomb-, 01 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: arkadaşlar Trash deil Thrash hatta Thrash de deil THRASH METAL aman yabancılara karşı trash metal fln yazmayın bi taraflarıyla gülmesinler Hohoho, tam kavrayamamışız sanırım? Ben orada ki trash'e gönderme yaptım zaten. Trash'in çöp mealine geldiğini ayrıca açıklamama gerek yok sanırsam. Iron = Trash demekte adamların rüyasına girmeye yeterli bir sebebiyet verir. Umarım açık bir şekilde açılayabilmişimdir... Hadi hadi kıvırma şimdi bariz "Trash" die biliodun :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 walla ben ne yalan solim trash zannediyodum:-P peki thrash ın anlamı nedir kine? iron=thrash super ikili ya... murat kekilli=grand death (aynı etkiyi bırakıyo insanda)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 grand death değil o bikerem GRİND DEATH bende thrash die biliodum metalmonster forumunda herkeşler trash yazio yanlışmi biliorum llaaaaan dedim ve trash e geri döndüm.ha trash ha thrash heeyt[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 Mayıs 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hepinize atmosferik penis metali tavsiye ediorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Natural_Jedi, 04 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki: grand death değil o bikerem GRİND DEATH bende thrash die biliodum metalmonster forumunda herkeşler trash yazio yanlışmi biliorum llaaaaan dedim ve trash e geri döndüm.ha trash ha thrash heeyt sonucta neyi kastettiğimi anladın deil mi? gerisi boş[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ehe anladım tabi trash thrash deyiği yapilio o yüzden söylemiştim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 abi en sevdiiim metal türü Progressive Death Power-Doom Metal abi süper![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar