hikmet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Arkadaşlar, laptop ım da bir sorun çıktı açılmıyor yani açma tuşuna bastığımda hiç tepki vermiyor, tamire vericem.(muhtemelen anakart yandı) Sizce laptop ın içinde bilgileri nasıl kurtarabilirim. HDD yi çıkarsam başka biyere aktarmak için ne yapmam gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hdd hdd'dir, laptoptaki olay daha ince olması yani 2.5" başka bir pcye fln bağlasan kurtarırsın sanırım, tabii hdd'de bişi yoksa bir de başka pc ye takınca direkt harici hdd gibi algılıyor mu emin olamadım şimdi ama ama neden olmasın ki bağlanır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 üzerinde normal hdd deki gibi jumper var slave ayarlasın olur biter. de korktugun gibi bi sorun olmayabilir board yanması gibi. bende de benzer sorun olmuştu genelde açma kapama tuşunun altındaki devre yanıyor :) oda hemen çözülüyor. O kadar korkacagın birşey yoktur. :D nerden mi biliyorum banada oldu civarımdaki 8 kişiyede :D e hepsini ben yaptırdım :D Azdaha nazik açın şu laptopları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 normal hdd gibi baglayablrisin yada bi box alirsin 30 ytlye felan external baglarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar