leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Geçen WC de annemin dergilerini karıştırdım biraz sıkıntıdan. InStyle mış, cosmopolitanmış falan. Abi yok yok. Yüzbinlerce giyim, yeni ürünler, moda renkler, moda kesimler, giyim tavsiyeleri, ansiklopedi kalınlığında moda yani... Bunun erkekler için olan dergisi yok mudur ya? Boxer'mış esquire mış onların moda kısmı 3-5 sayfayı geçmiyor malesef. Kalanı da karıkarıkarıkarı. sadece giyim üzerine yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 GQ filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 is this how a man supposed to look like? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 men s health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Men's health in de her ay konusu "kolayca kaslanın!" ve "göbeğinizi eritmenin 50 yolu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 erkegın kıyafetı kasıdır onuncın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 iyide toplum içinde boxerla gezilmiyor yoksa sakınılacak bi vücüdum yok maşallah hahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Men's health in yarısı fitness yarısı giyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 metroseksüel misin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bakımına hijyenine özen gösterip, modayı takip etmek metroseksüellikse evet öyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 doğru yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yanlış algılama sana bir lafım yok ama öyle dergileri görünce kusasım geliyor.Bünye meselesi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ozaman günde 2 episode nip tuck öneriyorum. christian troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 normalde üstteki mesjı alıntılamıyoruz ama Garager said: Yanlış algılama sana bir lafım yok ama öyle dergileri görünce kusasım geliyor.Bünye meselesi galiba :) imza:pislikadam.blogspot.com leoneo5 said: Bakımına hijyenine özen gösterip, modayı takip etmek metroseksüellikse evet öyleyim. lol gerçi ben de bir garip buluyorum böyle şeyleri, çok pirüpak olduğumu söyleyemem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tarz meselesi tabi... ama forum popülasyonunun %90'ının uzun saçlı siyah opeth tshirt ü giyen insanlar olduğunu düşünürsek yanlış yerde soruyorum bu soruyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sen şmdi satanist mi diosn millete ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 banlayın bu adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 genelleme yapmanın dayanılmaz hafifliği.. bi genelleme de biz yapalım: metroseksüellerin gay olması lol özetle: genelleme yapmak akıl kârı bişi değil, opeth tshirtim vs hiç olmadı.. ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 benim de olmadı hep hijyenik ve vücudumu kaplayan gömlekler giyip üzerine ceket giydim. ayrıca çakma sarışın hatunları çok güzel etkiliyorum IN MY FUCKING DREAMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gidicen giyim mağazalarına deniycen ne güzel duruyorsa alıcan bu kadar basit. ancak giyim zevkin yoksa başkalarının zevklerini kopyalayabilirsin moda da böyle bişi işte. dünyanın en yüzeysel adamı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dostum dizi var ghosip girls diye çok güzel kızlar var hepsi zengin erkekler de öyle, dan var gerizekalı ama xoxoxoxox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben v2k design dan giyiniyorum valla.. six pack im var. bisepsler parçalı. ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 leoneo5 said: Geçen WC de annemin dergilerini karıştırdım biraz... böyle bi giriş olmamalı ama. ayrıca saçım belime kadar, 12 günde bir yıkıyorum ve 3ü soluk 14 tane opeth tişörtüm var. gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 O zaman öyle bir giriş olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Farinal said: is this how a man supposed to look like? aha benim koyu versioyunm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar