Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler için Instyle?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen WC de annemin dergilerini karıştırdım biraz sıkıntıdan. InStyle mış, cosmopolitanmış falan.

Abi yok yok. Yüzbinlerce giyim, yeni ürünler, moda renkler, moda kesimler, giyim tavsiyeleri, ansiklopedi kalınlığında moda yani...

Bunun erkekler için olan dergisi yok mudur ya? Boxer'mış esquire mış onların moda kısmı 3-5 sayfayı geçmiyor malesef. Kalanı da karıkarıkarıkarı.

sadece giyim üzerine yok mu
Mesaj tarihi:
normalde üstteki mesjı alıntılamıyoruz ama
Garager said:
Yanlış algılama sana bir lafım yok ama öyle dergileri görünce kusasım geliyor.Bünye meselesi galiba :)

imza:pislikadam.blogspot.com

leoneo5 said:
Bakımına hijyenine özen gösterip, modayı takip etmek metroseksüellikse evet öyleyim.

lol

gerçi ben de bir garip buluyorum böyle şeyleri, çok pirüpak olduğumu söyleyemem sanırım
Mesaj tarihi:
tarz meselesi tabi...

ama forum popülasyonunun %90'ının uzun saçlı siyah opeth tshirt ü giyen insanlar olduğunu düşünürsek

yanlış yerde soruyorum bu soruyu =)
Mesaj tarihi:
genelleme yapmanın dayanılmaz hafifliği..

bi genelleme de biz yapalım:
metroseksüellerin gay olması

lol

özetle: genelleme yapmak akıl kârı bişi değil, opeth tshirtim vs hiç olmadı.. ühüüü
Mesaj tarihi:
gidicen giyim mağazalarına deniycen ne güzel duruyorsa alıcan bu kadar basit. ancak giyim zevkin yoksa başkalarının zevklerini kopyalayabilirsin moda da böyle bişi işte. dünyanın en yüzeysel adamı olabilirim.
Mesaj tarihi:
leoneo5 said:
Geçen WC de annemin dergilerini karıştırdım biraz...

böyle bi giriş olmamalı ama.

ayrıca saçım belime kadar, 12 günde bir yıkıyorum ve 3ü soluk 14 tane opeth tişörtüm var. gururluyum.
  • Yeni Oluştur...