Caine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Her ne kadar bu oyuncağız ile bir ilgim kalmamış olsa da bugün yazılan mesajları görüp müdahale edeyim dedim. Boş yere sağdan soldan yurtdışı sitelerden almayın. Bugün itibarı ile Clientinizdaki haberlerde Online UPgrade'i görebilirsiniz. Linke tıklayarak gidip expansion'ı online alabiliyorsunuz. Digital download ile de yukluyorsunuz. 1.9 GB'dır tamamı. Perakendecilere ellerindeki stok ile geçmişler ola. P.S. Daha önce başka bir topikte arada belirtildiyse pardon şimdiden. Ancak buna bir başlık yakışır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sürekli kalmayacak yanlız o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Unbannable said: sürekli kalmayacak yanlız o :) lol ne alaka işin ucunda maliyetsiz kazanç var, kutuydu dvd siydi olmayınca blizz satmazmı cd-key gerçi beklemekten ülenmezseniz sendit ten alın hem daha ucuz hemde kutu gönderiyo e daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 "lol" bc yi hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Online alirsan 30 pound, oha, ben burda internetten kutulu alirsam 18 pound. Blizzard'a yuh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Gamer's Loot'tan almak daha ucuza valla, bugun aldim ben battlechest + wotlk. Cok da sacma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Biraz önce upgrade ettim key le success dedi ama yukarda gözükmüyor ? Neden böyle oldu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 YANLIŞ ALARM panik yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 şu key i de sallayıp tutturan biri varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar