Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 selam aramızda birçok paradox oyunu oynayan insan olduğunu biliyorum (bilgisayar oyunu bölümündeki tartışmalardan en azından) paradox un sitesindeki AAR ları okumayı çok severim. ve paradoxun oyunları fotoroman olarak gösterilmeye çok müsait oyunlar. bizde de böyle şeyler olsun :) ben bi tane yapmak istiyorum (ingiltere hoi2 DD/Arm/determined ai modu) ama iş güç yüzünden günde max 1 saat oynayabiliyorum çok ender update edebilicem diye korkuyorum. yapın piliz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ender update et nolacak. sen yap yine de :) anlatimin falan iyise insanlar okur. Cogu gordugum yabanci AARler haftada 1 update oluyor ufak ta olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 of çok yapasım var benim de ama öss =( brandenburg-prussia aar'ı yapıcam bi ara ama, bakalıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 valla oyun-fotoroman bölümünü gördüğümden beri aklımda bir adet hoi bir adet de fm yapıcam kesin şu vizeler bitsin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 eu2 yi windowed oynamayı becerebilsem şimdi de yaparım aslında, üşenmem. ama hex editor ile oynanan uzun bi yöntem dışında bulamadım bişey buna dair, var mı bulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bnde çok istiyorum yapmak ama biri yapsa bende gaza gelsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu aralar eu3 için yeni ülke aranmaktayım. paradoxta efsane bi granada aar okudum. ne olabilir ülke? tek province'lik almanya falan? saxony? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 meklemburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahaha vh/furious oynadım hoi2 armageddonu. daim moduyla sovyetler olarak. ve almanya ders verdi :) eski save var ama hile gibi olacağından oynamadım geri. %40 IC penalty i biliyodum ama %40 combat penalty dağıttı beni. ilk kez vh oynadım o yüzden klasik taktik olan herşeyi sil 1940 a kadar endüstri sonra sadece 1941 infantry & militia taktiğini denedim. olmadı :) 4 tankla 25 divisionluk orduyu alıyodu lol CAS ve hq yapmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar