riglous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Anason said: ... sansin yaver giderse belkide california'ya gidiceksin mountain view veya cevresine... Bu kismina tamamen katilmiyorum. Ilk olarak sansinin yaver gitmesi gerekmiyor oraya gitmek icin. Orda calisan insanlar da "insan". Etten kemikten, senden benden farksiz. Ikinci olarak da bence oraya dusmussen bence sansin yaver gitmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 neden şansın yaver gitmemiştir rig? (cidden meraktan soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bence yasamin guzel oldugu bir yer degil. Bu benim sahsi fikrimdir tabi. Araban olmak zorunda ki bu epey ters bir sey benim icin. Bir yerden baska birine gitmek epey suruyor. Ayrica buyuk firmalarin oldugu bir yer. Tabi 1000 kisiden yalnizca biri olmayi tercih ediyorsaniz saygi duyarim. Ama dedigim gibi bu benim fikrim. Ben oyle bir yerde calismak istemem. San Diego ya da SF guzel olabilir belki.. Bunun disinda bundan seneler once efsanelesen "Silikon Vadisi" bence artik etkisini yitirmeye basladi. Pittsburg'a bir suru fabrika kuruluyor, robotics konusunda. Ayrica yazilim konusunda Boston baya ilerledi, her gun yeni yazilim firmasi aciliyor ve yuzlerce kisilik firmalar degil. Daha cok kucuk boyutlu ama yine duzgun is yapan firmalar. Sansinin yaver gitmemis oldugunu dusunmemin sebebide, soyle dusun... Surekli adam acigi olan bir yer orasi. Illaki is bulursun. Sansliysan daha guzel yerlerde is bulursun. Degilsen el mecbur o taraflara yol tutacaksin... Demek istedigim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 degerini yitirip yitirmedigi kismini bilmyorum ama orasi hakkinda yazdiklarina aynen katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar