necmi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gittigidiyordan 17" bitane monitör alcam fakat kargo ücreti nekadara gelir tekirdağda yaşıyorum acaba nekadara gelir kargo ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 o civarda birşey bana 15 ytl civarı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 buradan yaklasik ne kadar tutacagini ogrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gittigidiyor derken satıcısına göre değişir o. Satıcının kargo ile anlaşması vardır 10 ytl de olabilir. Sonuçta satıcının nerde ikamet ettiğine bakar o iş. Adanadan yollamakla istanbuldan yollamak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 aras kargodan kesinlikle nefret ediyorum ve tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 defalarca aras ıle gonderı yaptım ve aldım hıc sorun yasamadım. mng en ıyısı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Gönderene ve seçtiği kargo şirketinin fiyatlandırmasına bağlı tamamen. Kolinin boyutu ve ağırlığı + uzaklığa göre belirleniyor. YK ile Ankara'dan İstanbul'a şubeye gönderiye 115 YTL ödemişti mesela arkadaş :p Ağırlıktan çok boyutların rolü vardı ama onda tabi. [edik: unutmuşum, bisikletti ürün.] MNG'nin hangi ofisine girsem çöplüğe 5 var, Aras da ondan bir gömlek üstün anca. Önemli gönderi olmadıkça ucuz diye tercih ediyorum da, en iyisi Yurtiçi Kargo bence bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hepsiyle bol bol gönderdim/aldım. şimdiye kadar bir tek aras kargo sorun çıkardı, arabaları kaza mı ne yapmış bahanesiyle 1 gün geç teslim yaptılar. ama iyi sayılır yine hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 aras kargodaydı sanırım bilmemne indirimi var işte kurumsal olarak değil de kişiden kişiye gönderdiğinde o indirimle çok çok ucuza geliyor ama tavsiye etmem aras kargo ii değil bence zamanında çiplik yapmışlardı! yurtiçi kargo yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kargo ne kadar iyi olursa olsun sana yakın olan/hizmet verecek olan şube kötü ise 5para etmez hiç birisi. Genel anlamda tercih hakkım varsa ups tercih ediyorum. Hizmetleri biraz daha iyi ama ücretleride biraz daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 şimdi bu desi hesaplamasına kafam basmadı 17" crt monitörün desisi kaçtır acaba izmirden gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 monitörün (eni x boyu x yüksekliği) / 3000 = desi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ortalama bi tanesi 15 kilo felan o da kdv hariç max 16 ytl felan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mülteci said: defalarca aras ıle gonderı yaptım ve aldım hıc sorun yasamadım. mng en ıyısı ama. ormanı yaktı adamlar sırf arsayı kullanabilmek için. para vermeyin mng ye fln lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar