Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GG kargo ücreti hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gittigidiyor derken satıcısına göre değişir o. Satıcının kargo ile anlaşması vardır 10 ytl de olabilir. Sonuçta satıcının nerde ikamet ettiğine bakar o iş. Adanadan yollamakla istanbuldan yollamak arasında fark var.
Mesaj tarihi:
Gönderene ve seçtiği kargo şirketinin fiyatlandırmasına bağlı tamamen. Kolinin boyutu ve ağırlığı + uzaklığa göre belirleniyor. YK ile Ankara'dan İstanbul'a şubeye gönderiye 115 YTL ödemişti mesela arkadaş :p Ağırlıktan çok boyutların rolü vardı ama onda tabi. [edik: unutmuşum, bisikletti ürün.]

MNG'nin hangi ofisine girsem çöplüğe 5 var, Aras da ondan bir gömlek üstün anca. Önemli gönderi olmadıkça ucuz diye tercih ediyorum da, en iyisi Yurtiçi Kargo bence bariz.
Mesaj tarihi:
hepsiyle bol bol gönderdim/aldım. şimdiye kadar bir tek aras kargo sorun çıkardı, arabaları kaza mı ne yapmış bahanesiyle 1 gün geç teslim yaptılar. ama iyi sayılır yine hepsi.
Mesaj tarihi:
aras kargodaydı sanırım bilmemne indirimi var işte kurumsal olarak değil de kişiden kişiye gönderdiğinde o indirimle çok çok ucuza geliyor
ama tavsiye etmem aras kargo ii değil bence zamanında çiplik yapmışlardı!

yurtiçi kargo yönetir
Mesaj tarihi:
kargo ne kadar iyi olursa olsun sana yakın olan/hizmet verecek olan şube kötü ise 5para etmez hiç birisi.
Genel anlamda tercih hakkım varsa ups tercih ediyorum. Hizmetleri biraz daha iyi ama ücretleride biraz daha yüksek.
  • Yeni Oluştur...