kezzap Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Bayadir sphere icinde degildim unuttum zaten az bi bilgim vardi herneyse soruyu sorayim. Aldigim inscription menuyu active edemedim. item tanımlamasinin altina on@dclick d_skill_inscription da yazdim. Nasi cailstiracam ben bu gibi menulu scrptleri. Ilginize tesekkurler.[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Up Up Up Cvp bekliyorum koskoca paticikten kimseler yokmu cevaplicak yaw :D[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Slm lar Kezzap Nasılsıl Dostum.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 baq forumlara aynı sorunu bende yasıyorum o scriptleri koymushlar fakat onnarı nasıl calıshtıracagımız hiç biryerde yazmıo vede sordugumuzda kimsede bilmiyor... up demekten basa caremis yok:P bilen biri cıhar herald :)[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Up Up Up . Yaw paticige bak aboooo :D ne iş valla annamadim kimseler bilmiyo demekki. Kirli Kedi bunnari at burdan ahah[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sphereitemb3.scp yi aç burayı bul: DEFNAME=i_scroll_blank bununla değiştir [ITEMDEF 0e34] DEFNAME=i_scroll_blank TYPE=T_SCROLL_BLANK RESOURCES=1 I_PARCHMENT SKILLMAKE=CARPENTRY 25.7, t_carpentry WEIGHT=1 CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic SUBSECTION=Scrolls DESCRIPTION=BLANK SCROLL DUPELIST=0ef3 on=@dclick if ( ) src.dialog d_skill_inscription return 1 else SRC.SYSMESSAGE Bos scrolllar cantanizda olmalidir.. return 1 endif aynı şekilde diğer menüleri de yapabilirsin..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Yok hocam valla scrola cift tikliyorum menu gelmiyo eminmisin boyle oldugundan bi eksiklik yok ya? Yani bi yerlere daha baska seyler yamicam herhalde?[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Eğer çift tıkladığında dialog gelmiyorsa mutlaka server konsol'a bir hata mesajı veriyordur. Bir kontrol et. Çözüm orada olsa gerek.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 [ITEMDEF 0e34] DEFNAME=i_scroll_blank TYPE=T_SCROLL_BLANK RESOURCES=1 I_PARCHMENT SKILLMAKE=CARPENTRY 25.7, t_carpentry WEIGHT=1 CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic SUBSECTION=Scrolls DESCRIPTION=BLANK SCROLL DUPELIST=0ef3 on=@dclick if ( ) src.dialog d_skill_inscription return 1 else SRC.SYSMESSAGE Bos scrolllar cantanizda olmalidir.. return 1 endif blank scroll scp sini bu şekilde yapınca kesin olması lazım yani.. bi de ins menüsünün dialog ismi ne ona da bak d_skill_inscription olması lazım bu scripte göre. Değilse ona göre değiştir işte.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 o dediginiz olay ile yani on=@dclick ile menu yu bende denedim acıyor fakat tıkladıgın zaman itemi yapmior... vede inscription menusunu ole yapabilirsin ama ya tailoring? yada blacksmith? onlarda araclar cift tıklandıgında target oluo demi? nese ben bu işi baya bi arastıracam...ben bulana gadar bitri bişi yazmassa ben yazarım acıklamasını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Şunu dene... [ITEMDEF 0e34] DEFNAME=i_scroll_blank TYPE=T_normal RESOURCES=1 I_PARCHMENT SKILLMAKE=CARPENTRY 25.7, t_carpentry WEIGHT=1 CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic SUBSECTION=Scrolls DESCRIPTION=BLANK SCROLL DUPELIST=0ef3 ON=@DLICK src.f_skill_inscription[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ownerravenloft valla bak ole olursa olur yalnız bu sefer tailoringdeki igne -iplik vede smith"s hammer i targetlanamas hae getirmemis gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Targetlanamaz hale getirmek için type'ini t_normal yapın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: redpaladin, 19 April 2003 18:36 tarihinde demiş ki: o dediginiz olay ile yani on=@dclick ile menu yu bende denedim acıyor fakat tıkladıgın zaman itemi yapmior... o zaman dialog da sorun var..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 yapmıshtım t_normal yaptım o saman altta dclick lediinisde bisi yapamassın dedi t_door yaptım [:D] oldu... itema cift tıklandıgında gusel yapıodu sora bişi oldu bozuldu bende kafayı yedim ole bırakıtm:P urasılcak gibi deil kolayı olsa yada biri yapsa da buraya atsa ii olacak ben daha urasamam :P saglıgım acısında zararlı bu scp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 t_normal de olması gerekiyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar