Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ... karnımda sizin çocuğunuzu taşıyorum. -Taşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 beyti kola tedelle kahve sigara yoğunlaştırılmışantepfıstığı erdeneeeeeeeeeer sana koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 abidir o yaw:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 erdener abi 8x4 parfüm aldım.. -32! +erdener abi hayat cok anlamsız.. -cekil.. -erdener bey,kalorifer parasını almaya geldim. -üşüyen bi insan değilim. erdener abi molpedin var mı? - senin arkanı kontrol ederim bak! -erdener abi birayla şarabı karıştırdım öyle içtim. -aferin! -erdener lan sen ipnemisin? -degilim! +erdener hamileyim senden çocuk bekliyorum. -çok beklersin! + erdener abi yanlışlıkla benim hesaba 2 trilyon yatmış - geri çekerler... +tüpraş kagıdı alayım mı erdener abi -al +neden abi -alma erdener abi bugün sçim olsa kime oy verirsin? -sana... . . . . .. ... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar