Elroy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 askerligimi bandocu olarak yapıcam nedir ne deildir iimidir rahatmıdır felan :D varmı bilgisi olan? gidince 1 müzik aletimi secicem ne secmeliyim sizce :D ilerde bana yararı olacak bi alet edavat seciyim bari yardımcı olursanız ^^
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 iki ihtimal var, kolpadan üflemelerden verebilirler, çünkü pek bilen yok onları, mecbur orada öğreniliyo, ya da bando birliğinde bandoculuk dışında yapılacak işler de var, onlardan denk gelir :D
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bi arkadaşım gitaristti, askerliğini de geze geze bütün kışlalarda gitar çalarak geçirdi =)
Elroy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ehue ilk mesaja direk askeriyeden atladım vllha breedan:P vllha bremen mızıkacısı olmak bana ters ya inş üflemeli biseyler gelir de üfürürüz bari(mızıka dısında). gitar mitar olayı varsa kral hele bide electro obaraa o zmn generalleri direk death metal introlarıyla fln karsılarım! asfa de Tek istemedigim olay Davul fln calmak oralarda =)
Öne çıkan mesajlar