Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 uzman bi arkadaş öm atabilir mi?ged'e attm da yok şu an ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://miktex.org/2.8/setup Basic miktex 91 mb i yüklemen gerekiyor önce, nasıl bir sorunla karşılaşıyorsun ? Sonrasında nasıl bir editör kullanmak istiyorsan onu kurman lazım, birden çok editör var, ben texniccenter kullanıyorum, sadece kodlarla çalışıyorsun, başlıkta bahsedilen ise görsel bir editör Lyx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 miktexi indirdim.texcenterı'da indirdim.latex kullanıcam sadece. texcentarı çalıştırdktan sonra yazı çıkıyor bitane bu; ileri diyince bu çıkıyor; tüm dosyaları gösterdim bi türlü olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 1 dk yazicam bin dosyasi gostermen lazim, normalde texnic otomatik gorur ama hangi dosya olduguna bakayim bi http://www.math.tu-berlin.de/Vorlesungen/WS06/LinAlgII/miktex.html ilk resme bak , bin i gostermen lazim Editorle yazarsin, istersen farkli farkli editörlerde kullanabilirsin. İlk olarak latex documentclass nedir onu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sağol ged hallettim.o dosyayı gösterdikten sonra yine bişeyler çıktı da geçtim onu.önemli bişey değildi heralde geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 windowsda latex experti bi arkadaş arıyorum.teyit etmesi lazm birinin dosyayı. =(=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 neyi teyit edilecek? Yaz buraya kodlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ya kod yok sorun orda.az buçuk bişeyler göstermişlerdi yazdım onu da elle tutulur bişey yok ortada. msn kullanıyosan verir misin ged. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sonunda enddocument var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 latex documentclass nedir ona bir göz at istersen, msnde duramıyorum bu aralar. kullanacağın döküman tipini tanımlaman lazım ilk başta documentclass[a4paper,12pt]{article} gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ona bakarım da yazdıklarım doğru mu?bide öyle yazınca noluyo kalıcak mı öyle.değişen bişey yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Yazdıkların doğru , documentclass ekleyip yukarıdan latex >> pdf yapip kodu compile sonrasi çıktıyı görebilirsin. chapter ve türevi komutları ilede kategorilendirmeye başlayabilirsin. Kodu compile etmek için yukarıda sağda büyütüç işaretli olan yeri kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 halletim save ediyorum pdf olarak adobe dosyasını açamıyorum sonra.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bu halde çalıştırıyorum.güzelce gözüküyo.o yeşil buttonun yanını pdf yapıp save as:pdf olarak yapıyorum.açmıyo geri.yoksa oldu temeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Resim alicagina kodlari copy paste yapman daha iyi olur. Begin documentten sonra iki üç saçma sapan deneme falan yaz, texworksle acmissin kodlari, texniccenterde ac, savele dosyayi , compile (derlemek icin) ctrl+f7 , derleme sonrası dosyayı cıktı halinde görmek için F5 , önce derleyip sonra çıktıyı otomatik göstersin istersen ctrl+shift+F5 , yukaridaki büyüteç sembollerinin kısayolları yani. Derlediğin zaman zaten sorun varsa hata verir texniccenter ve bir txt dosyasına kaydeder , o hataları buraya yazman daha iyi olur, şu anki sorunu anlamadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 valla hallettim galiba.text centerda açtım bitane aptal hata vardı düzelttim. onu.paragraf için bişey yazmıştım.kaydettim güzelce açılıyo.paragraf olayını nasıl yapıcam?komutla yine heralde.paragraph falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ya başlığım ortalanmadı daha saçma bi sorun yok.help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kodlarını yazar mısın buraya spoiler içerisinde. Çok ahım şahım değilim latex konusunda ama iyi bir documentclassa sahipsen bu gibi ufak sorunlar yaşamazsın. Kullandığın packageların pdf yardımları içerisinde çözümleri bulabilirsin genelde google üzerinden ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar