Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 karakter log on da takili kaldi instance a girerken ekranda instance load ekrani kaldi ctrl alt delete wow u kapadim yeniden actim ama char already exist diyor ya da tekrar giriyor ama instance load ekraninda gene takiliyor nedeni nedir acaba? acil yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 başka bir karakterle gir. modemi resetle vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yok duzelmedi, gm a ticket attim duzelttik dedi hala girmiyor loading ekraninda kaliyor oyle. interface i bile sildim tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 benzer bişi bana olmuştu main char. ile, başka karakterle girip dolandım etrafta, ana karakterde friend listte görebiliyorum online olduğunu, 15-20 dk sora öbür char. logged out dedi. düzelmişti bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ama iste bende offline gozukuyor char ama girmeye calisinca gene loading ekraninda donuyor kaliyor oyun hellfire rampartsa girmeye calistim wrath of the lich king yuklu makinada tbs acc ile denedim ama ondan olabilir mi diyorum da tbc yuklu makinamdan girdim onda da ayni sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Aynı sorun benimde defalarca başıma geldi alıştım artık :). Bi 30-40 dakika girme oyuna yada başka karakterle falan takıl bi süre sonra girebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Evet oyuna bir sure girme kardes sonr aduzelir ....DUzeldimi bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gm charin yerini degistirdi anca oyle duzeldi resmen girmedi oyuna char 1 saat. Simdi instance girmeye cekiniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 birdahaki sefere bu durumu düzeltmen için wdb klasörünü silmen yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 sanırım 2 patch önceydi benimde başıma geldi instanceye girerken yada öldüğümde canlanırken yada shattan ogri portalinden geçerken hep bu tarz yerlerde takıldı başka bi charla GM e tiket açıyorsun o seni başka bi yere ışınlıyor o zaman oluyor ancak interfaceyide silsen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar