hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 oturmuş the wacken carnage izlerken fark ettim gitardaki tellerin yerleşimi normal gitara göre ters. normalde üstten aşağıya doğru incelirken teller Dan abimizin gitarında tam tersi. Görünce baya şaşırdım açıkçası bu konularda da fazla bilgim de yok merak ettim ve topik açim dedim. daha rahat çalmak için mi böyle bi tersoluk yapılmış acaba? biz daha normalini çalamazken millet neler yapıyor :) not: umarım doğru anlatabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sevgilim diyor ki, zamanında cannibal corpse için de telleri tereyağıyla yağlıyorlar derlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hacım simdi o söle oluyor.. sen solaksın mesela..ama sag kasa bir gitarın var..tellerin yerini sol duzene gore ayarlıyorsun ve gitarı da uzun ekseni boyunca cevirip kullanıyorsun.yani vol-tone dugmeleri yukarda kalacak sekilde..hendrix gibim yani. umarım anlatabilmisimdir.su videoya bi bakıver istersen senin dedigin sanki buna daha cok uyuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 dan swanö öyle dengesiz bir adam. diğer konserlerinde falan sanırım normal bir gitar kullanıyor, ama evek wacken carnage da öyle bi gariplik var. zaten andreasın gitar da bi garip custom. ilginç yani. gerçi o konseri izleyince dan swanöden tiksiniyorsunuz bi anlığına dfgdf. "EVERYBODY DOIN AAAAAALRIIIIIGHT?" "yeee." edik: typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dan Swanö arıza bir arkadaşımız, ellerini kullanmadan çalmaya kasarsa şaşırmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Chastise said: "EVERYBODY DOIN AAAAAALRIIIIIGHT?" "yeee." bi de mike "i can't fucking hear you" "louder" diyo ağzıma dolandı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar