Crawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Selam Bilgisayarımda 1 adet fax&modem takılı. Telefon'u bilgisayar ile entegre etmek istiyorum. Gerekirse görüşmeleri kaydetmek falan istiyorum. Böyle bir program var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 advanced call center iyi baya, googledan arat, paralı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 modemin voice desteği varsa yapabilirsin. yoksa yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 voice siz fakssız modem mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 data/fax modem benim laptoptaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hmm alala ben de 28k zamanında (14 müydü yoksa) telefon parasını ödemeyince hatunun sesi bilgisayarın içinden gelirdi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 DoruK said: voice siz fakssız modem mi var varmış. arıyorum ama cevaplayamıyorum bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 dediğim programı dene bi. istediğin herşey fazlasıyla var,30 günlük trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 elesso said: dediğim programı dene bi. istediğin herşey fazlasıyla var,30 günlük trial deniyorum şuanda. arama yapıyorum ama aramaya cevap veremiyorum. veya program ile arıyorum karşı taraftan cevap verdiğimde ses seda yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 fxo kartın olmadan gelen çağrılarda verim alma ihtimalin düşük. CTI google'da keyword'ün olsun. computer telephony integration kısaltması. genel ilgi alanım dışında kalıyor ama zaman zaman başarılı olduğu söylenen programlar duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar