stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://img220.imageshack.us/my.php?image=adszrq9.jpg Resimde açıkca belli oluyor. Harddiskimdeki en önemli klasör emule de gözükmüyor. Share veremiyorum. İlgilenirseniz sevinirim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Vav hala e-mule varmış. Şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Dregoth said: Vav hala e-mule varmış. Şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Emule can çekişiyor, torrente geç bence 3 vakte kadar. Klasörü silip yeni klasör yaratmayı deneyebilirsin. Belki de klasör salt okunurdur ondan uyuzluk yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hdrip film megabilmemne oyun yerine zor bulundan veya eski şeyleri arıyosanız emül halen en iyi alternatif. torrent yeni şeyler için çok ii ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mr_Hand said: hdrip film megabilmemne oyun yerine zor bulundan veya eski şeyleri arıyosanız emül halen en iyi alternatif. torrent yeni şeyler için çok ii ama... Doğrudur, eski denilince emuleye rakip olabilecek herhangi bir paylaşım şeysi göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 son zamanlarda ben de hic verim alamıyorum emule dan,ozellikle razor gittikten sonra aradıgımı hic bulamaz oldum en sonunda sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Zaten favorim torrentler.ama Emulenin iyi yanı en eski arşivleri bile bulabiliyorsun.torrentle eski bir arşivi bulmak bulduktan sonrada seeder vereni bulmak imkansız. 3 ay geçtikden sonra seed oranları düşüyor ve download yapamıyorsun.emulede ise böyle bir sorun yok.Emulenin en büyük sorunu ingilizce ve türkçe arşiv bulmak çok zor.Coğu alman fransız arşivleri yani filimler bile hep fransızca. Kimileri dc++ yi emuleyle karşılaştırıyorlar unutmadan hatırlatalım ki emule d++ le aynı hostları kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar