Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 elimde bulunan 70 ally human mage olan ismime olan accyi horde herhangi bir class ama irk olarak undead ya da blood elf olacak bir acc ile takas etmek istiyorum char 60 uzeri olsa yeterli level olarak armory linki usendim Nue yazarsaniz Magtheridonda o bnm char =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 vereyim benim locku? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 e mesaj attim sana cevap atmadin bnm olayim horde oynamak istiyorum cok elimde bi suru ally char var rogue da var 70 ama ally cok sucks bg lerde ben de bi tek pvp icin oynuyorum oyunu, yoksa charlarimdan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hmm bana da ally lazım. imzadan gördüğün gibi kardeşim başlıcak 1-80 kas kas bitmez valla. :P http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Boulderfist&n=Luinir migrate'i fln açık. 64'e az kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 attim msn i ozel mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 takas edilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar