badbuckle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Arkadaşlar oyun piyasaya sürüldüğü gün aldığım standart accountumu satmak istiyorum . Derslermiş , işlermiş uzun süre daha bi oyuna zaman ayırabilcek konumda değilim bunu farkettim . :/ Account içinde 20 civarlarında 2 tane ( witch hunter , runepriest ) char vardır . Şu an aktif olmadığı için parayı itemları tam olarak söyleyemeyeceğim ama hiçbi sıkıntım yoktu oynarken işte :D Zaten karakter için alan olacağını zannetmiyorumda yeni başlayanlar isterse diye daha çok . Fiyat 40 milyon dur . İndirim pazarlık falan yapılabilr de yani 5 milyonla ne ben ne sen zengin oluruz . Ulaşmak isteyenler [email protected] msn adresim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 başka bi topicte sattığını belirtirsin //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badbuckle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 konu tasinmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 2pacAmaruShakur başka bi topicte sattığını belirtirsen iyi olur şikayet gelmedi bu konuyu açan arkadaştan ama genelde geliyo. yanlış anlama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 De satılan acc. hangi oyunun acc.i? Ben onu merak ettim rune priest nerde var? Yada witch hunter. Konu taşındığından artık nerden geldiyse oranın oyunudur da neresi işte orası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 warhammer dır galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 warhammer evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar