Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manolya Dilara ara beni...

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

bende az yazmamıştım vaktiyle :)
evlerinin arka bahçesine yazıp,
babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?)
işin süper tarafı ne mi?
Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 30 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
"benim olamzsan bu diyarlardan çekip giderim"
altına ekleme
"sktir git"

abi gözlerime yaş geldi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

faruk ile gülcan o
yanlış biliyosunuz
ardahanın ücra bi mahalleinde yaşayan 2 genç[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 01 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
bende az yazmamıştım vaktiyle :)
evlerinin arka bahçesine yazıp,
babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?)
işin süper tarafı ne mi?
Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D

sen ne yazmıştın? bak merak ettim şimdi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Sosyal ağlarda paylaş

=o= her yere yapıyorum ben.
bi ara akmerkezde dev bi bilgisayar ekranı vardı kullanabiliyodun açmıştım painti çizmiştim =o= desktopa koydum oohh kimse görmedi ama o ayrı =) patijik tayfası takılmaz akmerkezzeee =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek.
Ben Kurallarım
Sosyal ağlarda paylaş

abi dün show haberde çıktı yaw, ana haber bülteninde... "manolya dilara ara beni" bi de robot resimlerini çizmişler ehahahha, koptum ha.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...