555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 her gördüümde minübüsteyken kopmama neden olan,ve yalnız takıldığım zmn gülmemek için ayrıca kastığım yazı =)[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bende az yazmamıştım vaktiyle :) evlerinin arka bahçesine yazıp, babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?) işin süper tarafı ne mi? Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 f kalp g ya da kalp içinde f gleri genç fenerbahçeliler yazıyor diye biliyorum ben[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Feyyaz ve Gizem o ikisi arkadaşımın arkadaşı Feyyaz hehe
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: BabacumMostors, 30 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki: "benim olamzsan bu diyarlardan çekip giderim" altına ekleme "sktir git" abi gözlerime yaş geldi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 faruk ile gülcan o yanlış biliyosunuz ardahanın ücra bi mahalleinde yaşayan 2 genç[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Halfmumi, 01 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki: bende az yazmamıştım vaktiyle :) evlerinin arka bahçesine yazıp, babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?) işin süper tarafı ne mi? Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D sen ne yazmıştın? bak merak ettim şimdi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 =o= her yere yapıyorum ben. bi ara akmerkezde dev bi bilgisayar ekranı vardı kullanabiliyodun açmıştım painti çizmiştim =o= desktopa koydum oohh kimse görmedi ama o ayrı =) patijik tayfası takılmaz akmerkezzeee =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bel fıtığı vardı bir ara ahahahaa.Adamı arıyorsun adam ana avrat sayıyor adamın bir lafı vardı allahım yok böye bir laf yani yerlere yatarsın.Buraya yazardım ama rütük var i$te =)[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
arar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 otogar çıkışında var bel fıtığı bi de böcek ilaçlama oluyo yanında[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bizim okulun orda "kiss nuri alço for us" ve "nuri alço kıymetlimisss" var ehhe görünce dağıldım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Silthanas, 03 Mayıs 2004 15:23 tarihinde demiş ki: ..Resmen solcu gecinen gazozculara monte etmi$ lafi.. Mhahaha[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 abi dün show haberde çıktı yaw, ana haber bülteninde... "manolya dilara ara beni" bi de robot resimlerini çizmişler ehahahha, koptum ha.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 show haber başka işi yok zaten o adamların eheh[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Peki hikaye neymiş? yani ne diyo bunların hakkında show haber :D ?[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Öne çıkan mesajlar