555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 her gördüümde minübüsteyken kopmama neden olan,ve yalnız takıldığım zmn gülmemek için ayrıca kastığım yazı =)[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bende az yazmamıştım vaktiyle :) evlerinin arka bahçesine yazıp, babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?) işin süper tarafı ne mi? Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 f kalp g ya da kalp içinde f gleri genç fenerbahçeliler yazıyor diye biliyorum ben[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Feyyaz ve Gizem o ikisi arkadaşımın arkadaşı Feyyaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: BabacumMostors, 30 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki: "benim olamzsan bu diyarlardan çekip giderim" altına ekleme "sktir git" abi gözlerime yaş geldi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 faruk ile gülcan o yanlış biliyosunuz ardahanın ücra bi mahalleinde yaşayan 2 genç[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Halfmumi, 01 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki: bende az yazmamıştım vaktiyle :) evlerinin arka bahçesine yazıp, babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?) işin süper tarafı ne mi? Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D sen ne yazmıştın? bak merak ettim şimdi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 =o= her yere yapıyorum ben. bi ara akmerkezde dev bi bilgisayar ekranı vardı kullanabiliyodun açmıştım painti çizmiştim =o= desktopa koydum oohh kimse görmedi ama o ayrı =) patijik tayfası takılmaz akmerkezzeee =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bel fıtığı vardı bir ara ahahahaa.Adamı arıyorsun adam ana avrat sayıyor adamın bir lafı vardı allahım yok böye bir laf yani yerlere yatarsın.Buraya yazardım ama rütük var i$te =)[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 otogar çıkışında var bel fıtığı bi de böcek ilaçlama oluyo yanında[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bizim okulun orda "kiss nuri alço for us" ve "nuri alço kıymetlimisss" var ehhe görünce dağıldım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Silthanas, 03 Mayıs 2004 15:23 tarihinde demiş ki: ..Resmen solcu gecinen gazozculara monte etmi$ lafi.. Mhahaha[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 abi dün show haberde çıktı yaw, ana haber bülteninde... "manolya dilara ara beni" bi de robot resimlerini çizmişler ehahahha, koptum ha.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 show haber başka işi yok zaten o adamların eheh[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Peki hikaye neymiş? yani ne diyo bunların hakkında show haber :D ?[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar