Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manolya Dilara ara beni...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her gördüümde minübüsteyken kopmama neden olan,ve yalnız takıldığım zmn gülmemek için ayrıca kastığım yazı =)[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
bende az yazmamıştım vaktiyle :)
evlerinin arka bahçesine yazıp,
babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?)
işin süper tarafı ne mi?
Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
f kalp g ya da kalp içinde f gleri genç fenerbahçeliler yazıyor diye biliyorum ben[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 30 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
"benim olamzsan bu diyarlardan çekip giderim"
altına ekleme
"sktir git"

abi gözlerime yaş geldi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
faruk ile gülcan o
yanlış biliyosunuz
ardahanın ücra bi mahalleinde yaşayan 2 genç[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 01 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
bende az yazmamıştım vaktiyle :)
evlerinin arka bahçesine yazıp,
babasından laf bile işittirmiştim :P (istemiyerek...Ne biiliim babasından laf yiyeceğini?)
işin süper tarafı ne mi?
Odasının camı,yazıyı yazdığım yere bakıyor tam :D

sen ne yazmıştın? bak merak ettim şimdi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Mesaj tarihi:
=o= her yere yapıyorum ben.
bi ara akmerkezde dev bi bilgisayar ekranı vardı kullanabiliyodun açmıştım painti çizmiştim =o= desktopa koydum oohh kimse görmedi ama o ayrı =) patijik tayfası takılmaz akmerkezzeee =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek.
Ben Kurallarım
Mesaj tarihi:
Bel fıtığı vardı bir ara ahahahaa.Adamı arıyorsun adam ana avrat sayıyor adamın bir lafı vardı allahım yok böye bir laf yani yerlere yatarsın.Buraya yazardım ama rütük var i$te =)[signature][hline]Jabba
Argus Woltamold
Darcy Woltamold

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
otogar çıkışında var bel fıtığı bi de böcek ilaçlama oluyo yanında[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Mesaj tarihi:
bizim okulun orda

"kiss nuri alço for us"
ve
"nuri alço kıymetlimisss" var ehhe
görünce dağıldım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
abi dün show haberde çıktı yaw, ana haber bülteninde... "manolya dilara ara beni" bi de robot resimlerini çizmişler ehahahha, koptum ha.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
  • Yeni Oluştur...