SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Yurtdışındaki sitelerden pickset sipariş etsek gümrükte takılır mı? Kötü bi amacım yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 chimp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 siteye iyice paketleyin çaktırmayın dersen problem olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lockpick set mi? kaça getiriyorlar.. sen neredesin? getirirken bi tane de bana getirtebilir misiniz? bişi olursa sana olsun.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 tinkerlere kilitli box yaptır onu aç kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Voys said: tinkerlere kilitli box yaptır onu aç kanka tinkerlere kilitli box nedir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 wooden box işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 İyice paketlesek bile faturada falan göremiyolar mı ki? bu arada istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 belli bir sebepten dolayı kilitlenmiş şeyleri maymuncuk ile açmakta nasıl bi iyi niyet olabilir? valla meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok ince bi niyet olabilir bnce :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 belli birşey için kilitlenmiş bişey yok, sadece kendimi tatmin etmek için evdeki asma kilitleri açmaya çalışıcam. Maksat uğraş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 MeSh said: belli bir sebepten dolayı kilitlenmiş şeyleri maymuncuk ile açmakta nasıl bi iyi niyet olabilir? valla meraktan soruyorum. Treasure Hunter kasıyordur, evdeki wooden box'lar skill vermiyodur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lockpicking kasıyorum evde bi sürü metal chest var kilitli ama lockpick kalmadı asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben ataçla açıyodum çekmee kilitlerini fekat malzemem olmadığı için novicede kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ee sonuç olarak gümrükte takılır mı hatta beni suçlarlar mı illegal malzeme sokmaktan türkiyeye falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 konudan sapacam biraz da söylemeden edemedim: olm bu aletin adını bi türlü çözemedim ben. niye maymuncuk? hangi psikopat koymuş bu ismi? küçük maymun? minik maymun? bi aydınlatın rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 extra bi alete ihtiyacın yokki, evlerde kullanılan kilitlerin %99 unu ataç veya kaç tokası zımbırtısı ile açabilirsin olay tamaman çok pratik yapmakla ilgili. buda extra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 arkadaş sipariş etmiş x-rayde görmüşler gümrükte takılmış bide ne arayıp ne ayaksın gel hesap ver demişler ama gitmemiş sonrada bişey olmamış. Metal veya çelik olmayan bi maymuncuk seti lazım pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gidip anahtarcılara sorsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sordum adamlar saçmalama yasak falan dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://www.4440193.com/katalog.asp google'a maymuncuk seti yazdım, ilk çikan site bu valla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çilingir değilsen yassaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Önümüzdeki hafta gazete başlıkları; Yerli Robin Hood, İyi niyetli hırsız, Maymuncuk getirtti kimsenin ruhu duymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 auha anahtarcı olmayanlara satıcaklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar