-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 128Mb rd-ram war bilgisayarda bilgisayarı upgrade etmek istiyorum 435$ ım war ekran kartı,60gb harddisk,cd-writer ve ram alıcam şimdi ,256 ram almayı düşünüyodum ama rd ramler biraz pahalı,128 alsam yeni oyunlarda ram açısından sorun olurmu bi de orta seviye ekran kartlarından hangilerini önerirsiniz max 200$ civarı olması lazım[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bak ben senin yerinde olsam eğer uyum sağlıyorsa RD ramleri satar 512mb DDR ram alırım, DDR ramler şu an da en ucuz ve en iyi ram bence. ayrıca ekran kartı olarak Ati Radeon 9100pro öneririm ve 64MB ASUS GeForce4 TI 4200 de olabilir. Harddisk de Maxtor derim.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 malesef desteklemiyo ddr-ram bide 64 ve 128mb Geforce Ti4200 lerde pek performans farkı yok diye duymuştum warmı öyle bişey[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Evet bende öyle bir şey duydum ama emin değilim genede sonuçta 128 daha iyidir ama bence çok paran yoksa 64mb al.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar