irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 satılık i phone 700 lira fotoğrafını çekeceğim, biraz sabredin foto makinasını bulamıyorum yurtdışından, kayıtlı 8 gb (3g değil herşeyi kırılmış edilmiş) kırılmış derken c-raa-ck 'ed öle yazdım google da aratınca cıkmasın krek edit: Ankara mevkii çok uygundur elden satışa sunacağım yada gitti gidiyordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 İşte paket servisler ve iPhone fiyatları: - Küçük paket 150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 279 YTL / Aylık paket ücreti: 75 YTL - Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 189 YTL / Aylık paket ücreti: 15 YTL - Büyük paket 1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi: iPhone fiyatı: Ücretsiz /Aylık paket ücreti:145 YTL Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129€ karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek. iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine** %50 indirimli olarak sahip olacak. Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler. istediğin fiyat biraz yüksek kalmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nocom said: İşte paket servisler ve iPhone fiyatları: - Küçük paket 150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 279 YTL / Aylık paket ücreti: 75 YTL - Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 189 YTL / Aylık paket ücreti: 15 YTL - Büyük paket 1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi: iPhone fiyatı: Ücretsiz /Aylık paket ücreti:145 YTL Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129€ karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek. iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine** %50 indirimli olarak sahip olacak. Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler. İnanmayıın bunlara dicem, innın tabiki doğru ama benden aylarca sabit ücret taleb ediyor. gidip sıfırıyla kıyaslandıgı zaman gayet uygun bence. bir çok arkadasım böyle aldı memnun kalmadı, bi salak arkadasım ise turkcell den aldıgı i phonun aylarca ücretsiz internet desteği verdiğini sanıp 800 milyonluk faturayı görünce şok geçirmişti, e artık iş işten geçmişti ver 18 ay boyuca sabit üçretini + 800 milyonunu paşa paşa ödicekti. benim telefonumda program war istediğiniz zaman gprs i otomatik acılmasını engelliyor. malum kullananlar bilir zırt pırt gireilme durumu oluyor. vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nocom said: Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129€ karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek. 130€ X 5 = 650€ buda 1300 ytl civarı bir şey ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 irmakseverak said: nocom said: Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129€ karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek. 130€ X 5 = 650€ buda 1300 ytl civarı bir şey ediyor kontratsız olarak o fiyata satıyor, kontratlı menüleri bence gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 isteyen kontratlı alır ozmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 senınkısıde uygun ama işte kişilere göre değişiyor tercihler. ikinci eldense kontratlı menu bana daha makul geldi. iyi satışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 3g degil demissin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 3 g almayaın neden? # Türkiye'de 3G yok! # Türkiye'de 3G olunca da şu şekilde video görüşme yapabilirsiniz. Çünkü iPhone'un önünde kamerası yok. # Sim kilitli yani başka operatöre ait sim kartla çalışmaz. # iPhone alacaksanız İtalya'dan alın. Hem tatil olur hem de orada 3G'yi denersiniz. # 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam. Ayrıca, kontratla ilgili Vodafon Turkcell said: “www.vodafone.com.tr sayfası altında yer alan profil formuna girmiş olduğum cep telefonu numarama bilgi ve duyuruların gönderilmesine izin veriyorum. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.’nin benimle SMS, e-posta, posta ve telefon aracılığı ile temasa geçmesini kabul ediyor ve onaylıyorum. ”Stoklarla sınırlıdır, stoku aşan talepler karşılanmaz.www.turkcell.com.tr sayfası altında yer alan profil formuna girmiş olduğum cep telefonu numarama kampanya katılım koşullarına ve diğer her türlü konuya ilişkin bilgi ve duyuruların gönderilmesine izin veriyorum. Turkcell iletişim Hizmetleri A.Ş.’nin benimle kampanyaya ve diğer konulara ilişkin olarak SMS, e-posta, posta ve telefon aracılığı ile temasa geçmesini kabul ediyor ve onaylıyorum.* Cihazlar Stoklarla sınırlıdır, stoku aşan talepler karşılanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Vodafondan alirsan baska operatorun sim karti calismiyor. Turkcellden aldik gayet avea'yi calistiriyor. Bunun haricinde arkadasin tum sozlesmeyi okusaymis o kadar fatura odemek zorunda kalmazmis. Ha turkcell'in yaptigini dogru bulmuyorum, sinirsiz internet paketi yaziyor ama hemen alta da 3GB kullanim icindir seklinde yaziyor, arkadasin o maddeleri okumaktan aciz diye kampanyalardan almayin benden alin demek o kadar mantikli bir arguman degil. Bunun haricinde iPhone 3G'lerin sifirlari dogubankta 700ytl ye satiliyor. 7 tane arkadasim aldi daha sorun cikani olmadi. Son olarakta teknolojik bir alet satisa sunulduktan en gec 10 ay icerisinde yenilenir/uretici firma yeni model sunar, sonu olmayan bir gelisimden bahsediyoruz buradan gidip iki yil sonra iphone 5G cikar diye gidip 3G almayacaksaniz, 2G de almayin. Ha turkiyede 3G kullanimi yalan, kim bilir ne zaman ulasiriz o alt yapiya tartisilir. bu acidan bulabiliyorsaniz uygun fiyata 2G bulun alin ama gidip sifir spot 3G fiyatina spot ikinci el 2G almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 basligi acan kisi tarafindan girilen tum icerik baya trajik. 3g almayin ayin postu falan secilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 onu bunu bilmem de turkcell gold ömrümü çürüttü millet 90-100 milyon öderken aylardır ne kadar ödediğimi hiç söylemeyeyim.O paketlere girmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 satıcının işine karışmak hoş bişi değil, sonuçta malın kör alıcısı olacaktır atalarımızın dediği gibi.. ama biraz garip.. biraz fazla köre yatmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bende de var eski iphonedan pek kullanmiyorum artik ama istanbulda olsam 300 ytl ye flm satmayi dusunuyordum da degilim =) (ama bnmkinde cizik flm var 3-5 tane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Spacecake said: onu bunu bilmem de turkcell gold ömrümü çürüttü millet 90-100 milyon öderken aylardır ne kadar ödediğimi hiç söylemeyeyim.O paketlere girmeyin sakın. sen şunu bir açar mısın ? faturalı hat kullanıcısıym ve onumudeki ay kontratlı olarak almayı dusunuyorum 40-50ytl veriyorum zaten faturaya onun yerine 90 odeyip iphone almayı duusnuyorum 150dk+150sms 300-400 kontorre denk geliyo zaten bende o kadar kullanıyorum sende ne gibi bir sakatlık oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Penthesilea said: 3g almayin ayin postu falan secilebilir. Öyle hakkaten, hadi benim gibi iPhone sevmeyenler olabilir de, 2G > 3G çok orjinal bir içerik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar