Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı Kurtaran Adam-VCDsini arıyorum

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Manyak ötesi bir film arkadaşlarsa seyredelim diyoduk.VCDsini nereden bulurum.Türk tarihinin ilk bilim kurgu filmi zuhahahaha diye patlak verdiğim yerler oluyo bunun içinde pardon...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim en sevdiim bölüm, iki uzay aracının uzay boşluunda patlaması ve bu patlamadan yara bile almadan kurtulan iki adamın bi gezegende yanyana düşebilmeleri :D olmaz bööle şeyyyyyyy[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

"belkide sadece kadınların olduğu bir gezegene gelmişizdir ne dersin?"

brr..

ben o filmi showtv netten izleyeyim demiştim, arada bilgisayar ekranı olmasına rağmen tirilim tirilim tıkırdayıp donmuştum esprilerin soğukluğundan.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 28 Nisan 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
tirilim tirilim tıkırdayıp donmuştum esprilerin soğukluğundan.

Adamlar filmde espri yapmaya çalışmıyorlar ki zaten onlar bir Cüneyt ARKIN filmi klasiği...

Şu sahneyi hatırlıyomusunuz filmde Cüneyt ARKIN ayaklarına 2 tane kocaman kaya bağlayıp depar atıyodu spor yapmak için... :D :) :D[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir dvd set çıkarsalar, DKA, Badi ve Turist Ömer Uzayda'yı barındırsa hemen atlayacağım.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 04 Mayıs 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 28 Nisan 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
said:
_NoelBaba_, 28 Nisan 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
Türk tarihinin ilk bilim kurgu filmi

külliyen yalan
direk turist ömer uzayda var =)

katılmamak elde değil tabi...

filmin vcdsi atlas pasajında atılgan mı ne denen yerde vardı en son. hani o karikatürist adamın olan dükkan.
*!bunadı*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...