Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mkv player cihaz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

paramecium un topic inde demistim. iki urun kullanilir , popcorn hour 110a, birde tvix 6500a.. baska urun gitme derim..

popcorn ucuz oldukca, isinma sorunu var , birde biraz cirkin, ama soyledigini yapiyor en azindan.. tvix in de kendi icinde kullanici bazli sorunlari olabilir, mutlaka arastir ve al.

arastirmadan alma, aa ucuz, mkv caliyo falan diyosun aliyosun elindeki videolarin yarisini calmiyo, yeni bi codec cikiyo firmware update etmiyolar falan, bir arkadasimin elinde patladi firmware update etmedikleri icin.

avsforum ve avforums dan arastirabilirsin. en iyi kaynak internettir bu konuda, popcorn un kullanici forumu var oradanda okuyabilirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

wd ye simdi baktim fena gozukmuyo gibi, benim onerilirim network destekli olanlar icin, ben hep network destekl urunleri aastirmistim.

media player kullanicisi olarak bas kriterleri soyliyim. Arastiran insanlar icin yardimci olacaktir

1-) yazdigi isi duzgunce yapiyor mu? bunu anlamanin en iyi olu, varsa urunun forumlari (insanlar ne tip sorunlar cekiyor) ve avsforum avforums gibi sitelerde urune odakli arastirmalar.

2-) altyazi kullanicaksan altyazi destekliyor mu? hangi formatlar? turkce altyazi kullanicaksan turkce sorunu var mi?

3-) butun film formatlarindan emin olduktan sonra, baska ne is icin kullanicaksin? muzikse flac falan caliyor mu? (su an kullanmasan bile ilerde kesin kullanirsin)

4-) hdmi 1.3 mu destekliyor?

5-) sesi 5.1 alicaksan optik cikisi var mi? (en iyi performansi optical cikisdan alirsin)

6-) genel sorunlari var mi? isinma falan gibi? yine forumlardan arastirirsin. insanlar ne tip sorunlar cekiyor buna odaklan. mesela popcorn da western digital harddisk kullaninca sorun olabiliyomus.

7-) network destekli alacaksan, nelere destek veriyor (wireless n gibi..) network ustunden dosya oynatiyor mu? (direkt agdan film oynatmak)

8-) en onemlisi en son, sigma smp8635 chipset var mi? sigma nin diger chipsetleri mkvleri adam gibi kaldirmiyor bazi filmlerde sorun oluyomus. alacagiin urunde bu chipsetin olmasi cok onemli. (bi cok urunde var, ama dikkat et eski versiyon olmasin)

9-) simdi aklima geldi, dahili harddiskli istiyosan sata falan destekliyo mu? usb harddisk baglicaksan, usb den mkv oynatirken sorun oluyor mu bunlarida arastir.

10-) firmware i ne siklikla guncelliyorlar? ileride cikacak yeni codeclere destek verecekler mi? yoksa urunu aldin su an calisiyo hadi bize eyvallah mi diyolar? yine forumlardan anlarsin bunu. bu da oldukca onemli..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...