Odune Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 merhabalar rppvp serverına migrte olmak istiyorum ama hangisi daha iyi bilemiyorum. sonuç olarak elimde bir kaç tane popülasyona göre seçenek var. 1. scarshield legion 2. defias brotherhood 3. ventue company bu serverlardaki türk popülasyonu nedir ve tavsiye edermisiniz? türk popülasyonu derkende türklerin azınlıkta olduğu bir servera geçmek istememden dolayı kaynaklanmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 direk us serverlarına ak türk hiç yok nerdeyse olanda türküm demiyo zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 iyide o zaman amerikadan oyunu almak lazım yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 the maelstorm a gel sen orası çok iyi horde alliance bg grp guild durumları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 grim batol da genjuros a açmış nedir ne değildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 us olayi icin oyunu nerden alabiliriz aquila help :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 netten alabilirsiniz heralde, D2Dden filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tek bir dosyayı değiştirerek eu us fark etmeden girilebiliyordu oyunda ama bulursam söylerim arkadaş yapmıştı benim bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oyunu bulursun her türlü key lazım be annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 peki bu yazmş olduğum serverlarda oynayan kimse yokmu latency ne durumda? bari serverlar hakkında yorum yapın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Türklerden uzak , türkler şöyle böyle vs.. gibi cümleleri kullanırken hiç aklınıza gelmiyormu acaba "BENDE TÜRKÜM" diye .. Yada diyelim ki türk değilsin , Peki o zaman %99 u TC vatandaşı olan bir forumda bunları yazarken hiçmi sıkılmıyorsunuz ? Bende çok kötü şeyler yaşadım arkdaşlarımla . Ama ben hiç bir zaman TÜRK kelimesini forumlarda aşşağılatma , yada küçük düşürecek postlar açma hakkını kendimde görmedim. Lütfen kimse üzerine saldırı olarak algılamasın , 2005 yılından beri paticikteyim. Fakat bu tür topicler beni üzüyor. Demogojide yapmıyorum , Felsefede yada radikal olmayada çalışmıyorum ayrıca (Troller için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 türklerden uzak demekle kastetmek istediğim şey şudur. etraftaki cheater, yalancı, işine geldiği gibi davranan insanlardan uzak olmak istiyorum. maksadım odur. hani hiç mi yok etrafımda düzgün insanlar var. kusura bakma ama ne yazıkki kurunun yanında yaşda yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ben özel bi sebepten değilde , ingilizce konuşmak istediğimden dolayı özellikle oyun içinde , zaten bütün gün türkçe konuşuyorum , genelde türk guildlerine fln sıcak bakmıyorum , yoksa bi kasıt yok gayet türküm derim hiçte utanmam , gurur duyulcak bişi bence utanılcak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Türklerin şu oyunda ne kadar çirkef olduğu, arkadaş kayırdığı, lootwhoe olduğu bilinen şeyler. Savunmayın gözünü seviyim Türk milletini şurada. Oynamasak bilmeyecez sanki, muhtemelen 5-6 farklı serverda 6-7 Türk guildinde oynama hatası yaptım, yetti yani. Hele guildde kızları savunan abiler var onlar bomba, kızın tekinden su istedim (table işte magedi kız), veremem dedi reagent harcayamazmış (whisperdan söylüyor bunu raiddeyiz). Dedim şu şahıs reagent harcayamazmış HS atıp su alayım bari dedim, 3 farklı kişi sen nasıl kızın ismini raidde kullanırsın, böyle laf sokup ortamı nasıl gerersin dedi. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Şaka gibiler yani neyse, bak patladım cümlenin başı sonu kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kızlar var diye değişen tiplere bende kıl oluyorum. onlar sanki farklı bi dünyada yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bide böle guildlerde 40-50 yaşında biri olur , bilmemne abi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Helcaraxe said: bide böle guildlerde 40-50 yaşında biri olur , bilmemne abi diye :D haha çok doğru bizde osman abi vardı. internet cafe sahibiydi kendisi, bir gün bwl farm guildine gitti, kendi guildi ZG bile yapamıyordu adam gibi. Ben itemleri alayım geri gelicem demişti, gidiş o gidiş tabi hahaha hepsinin osman abisi içlerinde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Unbannable said: Türklerin şu oyunda ne kadar çirkef olduğu, arkadaş kayırdığı, lootwhoe olduğu bilinen şeyler. Savunmayın gözünü seviyim Türk milletini şurada. Oynamasak bilmeyecez sanki, muhtemelen 5-6 farklı serverda 6-7 Türk guildinde oynama hatası yaptım, yetti yani. Hele guildde kızları savunan abiler var onlar bomba, kızın tekinden su istedim (table işte magedi kız), veremem dedi reagent harcayamazmış (whisperdan söylüyor bunu raiddeyiz). Dedim şu şahıs reagent harcayamazmış HS atıp su alayım bari dedim, 3 farklı kişi sen nasıl kızın ismini raidde kullanırsın, böyle laf sokup ortamı nasıl gerersin dedi. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Şaka gibiler yani neyse, bak patladım cümlenin başı sonu kaçtı. Raid ortasında hs cekip su almak oda iyi, başka mage mi yoktu su alacağın yoksa sana su vermeyen mage i afışe etmek içinmi böle yaptın ,yediremdin kendine sanırım bana nasıl su vermez gibilerinde :D Bizim guildte böyle bir şey yapacaksın ,hs cekip gitmek gibi sana hs çektirmezler portal açarlar git if de biraz dolaş hava al diye :D tabi bir dahada Raide filanda giremezsin o ayrı konu :D Türk guildlerine gelince ,sana denk gelmemiş düzgün bir guild. Bütün türk guildleri ve türk oyuncularını aynı kefeye koyman yanlış .Banada rastladı bir kaç tane çirkeflik yapan türk ama bu yabancıların yaptıklarından daha fazla değil. Neler görmedikki ,son bossa gelmişiz adam 15 dk izin isteyip köpeğini dolaştırıp geliyor(bu arada adam tank ) yada ilk wipe ta raid i terk edip gidenler daha sayayımmı hele polonyalılar aman allahım adam kayırmanın haddi hesabı yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar