Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu 2 classtada daldigimiz kisi veya (moblarda sadece) yanlissam duzeltin oldukten sonra '' you will fade soon '' gibi bisi cikio yaklasik 20snye nedir bu ? ayni zamanda biri vurdugu zaman veya birinin bana atak vermesi ustunede siliniyor ne gibi bi katkisi var acaba bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dikkatimi çekmedi ama tekrar basarı ile stealtha girme zamanı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 blood lust o, 20 saniye icinde combata girersen arta kalan blood lust sifirlanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hmm tesekkurler bide bisi sorcam wh de parry istio acilan bir skillim nedir o kalkan fln tasimicaz heralde :P bulamadimda hazira konam dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 parry kalkanla alakali degil, silahla savusturma seysi ek: silah = bicak/kilic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 zaten 1 kılıc 1 silah tasimiyormu fix anlamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Modların olduğu sitede parry olduğunda farkedip silahı düşüren skili basmanı sağlıcak bi mod var./An parry diye kullanılıyo ama tam adını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 silah,bicak veya kalkan ile bir alakasi yok ! orada anlatilmak istenen bir tema var, bunu anlamak gerek; az yavas vurun insan gibi savasin demek istiyor nerde kaldi Humanizm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Expro said: silah,bicak veya kalkan ile bir alakasi yok ! orada anlatilmak istenen bir tema var, bunu anlamak gerek; az yavas vurun insan gibi savasin demek istiyor nerde kaldi Humanizm ? walla bana karakteri açarken mavi donun varmı die sordular önce var abi dedim tamam ozmn dediler hmn aç gel karakteri ,sonrasında ise tek bi şartla bu karaktere devam edebileceğimi sölediler o da 'insan gibi diil hione gibi vuriceksin'* dediler tamam abi dedim , o yüzden bizden insan gibi savaşmamızı bekleme :P *G.O.R.A dan alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar