Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Northrend flight pathleri gösteren harika var mı bölge bölge yardım ltfn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Yok, olsa da vermem, biraz araştır yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 harika yokturda belki harita wardır. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bunu ben yapacaktım espriyi yani ama seninkini görünce iyi ki benden önce yazmışsın dedim. :D http://forum.paticik.com/read.php?43,3702176 şöyle birşey var ama fp için işe yaramaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gangren said: Yok, olsa da vermem, biraz araştır yahu :p :( map vermeyi biliosun ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mokoko said: harika yokturda belki harita wardır. XD flight mapleri gösteren harika (wonder) hani böyle mücize gibi bişi var mı vahiy iner mi diye şeyttiydim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lancelotdulac said: Bunu ben yapacaktım espriyi yani ama seninkini görünce iyi ki benden önce yazmışsın dedim. :D http://forum.paticik.com/read.php?43,3702176 şöyle birşey var ama fp için işe yaramaz gibi. onu gördüm de ordan aldım gazı bunun fp versiyonunu bulur mu gangren die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ahaha daha fazla kıvır dworgian :D neyse bulursanız paylaşın "harikaları". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mokoko said: ahaha daha fazla kıvır dworgian :D neyse bulursanız paylaşın "harikaları". bak ya ne demek istediğimi anladım kelime cambazımısın sen gibi bi cvp vermedik geyige vurduk üstüme geliosun, dire bear form un altında kalırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 aman abi buyuksun. hop al su ayıyı ust.... ahh... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Wowa başladığımdan beri kullanıyom çok ii. Word Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Vay bak tatlıymış bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Solaran said: Wowa başladığımdan beri kullanıyom çok ii. Word Map Harbi güzelmiş hemen ekledim sık kullanılanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Harita olayında son nokta Yan taraftaki menüden; tüm quest veren npc'leri, FP'leri, instanceları, inkeepeları vs görebiliyorsunuz. Gerçekten süper yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 FreEmoon said: Harita olayında son nokta Yan taraftaki menüden; tüm quest veren npc'leri, FP'leri, instanceları, inkeepeları vs görebiliyorsunuz. Gerçekten süper yapmışlar. süper abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu ayı sorduda aklıma geldi benim baska merak ettiğim bi sey var simdi 800 g verip 225 train ettik binek icin 5 k verip 300 yaptık simdi yeni bölgede ucan binekler için 1 k verip binebilicez diye bi sey vardı peki 300 olan train mi yukselicek yoksa baska bi skill gibi bi sey mi gelicek yani skilli 225 de olan train yukselicekse 5 k yıda vermek zorundamı free abi yardımlarını bekliyorum bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kedidir o kedi (ayı değilim manasında lüffen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dworgian said: kedidir o kedi (ayı değilim manasında lüffen) aaaa bizim bi dru ark vardı odundu (resto anlamında) sen soruya cevap ver bırak simdi ayıyı kediyi bu konu hakkında acıklama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bi spell ögreniosun sadece "cold weather flying" tarzında geyik bi isme sahip. onun içinde 950g veriosun. epic flying için yine 5k vericek yani isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dworgian said: bi spell ögreniosun sadece "cold weather flying" tarzında geyik bi isme sahip. onun içinde 950g veriosun. epic flying için yine 5k vericek yani isteyen nerden ögrenicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hozceri said: Dworgian said: bi spell ögreniosun sadece "cold weather flying" tarzında geyik bi isme sahip. onun içinde 950g veriosun. epic flying için yine 5k vericek yani isteyen nerden ögrenicez ? oyunda uçan birini gördün mü tut sor bilmiorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ok sagol kedicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 /purr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dalaran'dan alıyorsunuz yeni skilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yeri glmişken dalarana gitme q chain what is it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar