karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Açılmış mıydı bilmiyorum. Buyrun http://www.youtube.com/watch?v=juhz_intzy8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 İçerikle ilgili hiçbir şey anlatmayan, sadece ünlemsel seslerden oluşan başlıklar moda mı bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fotoğraf gözükmüyor 5 saniyemi çaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 En az 18-19 yıldır münfetir olduğunu bildiğim bir olay. c/p yapmaya ne lüzum gördün anlamadım. Hem de resmi c/p'cimizi kıskandırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bende herhangi bir görüntü yok boş beyaz bir kare ve içerikle ilgili alakasız başlık yanısıra içeride de herhangi bir açıklama yok. garbagea yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar