Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Arkadaşlar Bull Terrier almak istiyorum 2 yıldır.Ama bitürlü emin olamıyorum.Hiç besleyen yada çevresinde gören varmı.Lakabının köpeklerin Gladyatörü olduğunu ve çok dikkatli yetiştirmek gerektiğini biliyorum. Sizce değermi Bull Terrier bukadar uğraşa?Yoksa pitbull gibi dengesiz ne yapıcağı belli olmazmı diyorsunuz.(her nekadar pitbull yetiştirmeye bağlı deselerde yok abi çevremde 10 tane pit var en uysalıda en saldırganıda dengesiz kanında var saldırmak) Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 çok çirkin.et gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Cintonik said: çok çirkin.et gibi. dskaşlskdşaslk et gibi nedir abi. 10 numara hayvan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ama hakkaten çirkin ya bir de bull terrier in pitbull dan farklı olacağını sanmıyorum hepsi lab hayvanı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 köpeğin çirkini makbuldür zaten.hayvan sonuçta değişik olması daha iyi.bak köpek fiyatlarına nerde yamuk yumuk köpek varsa tavan fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gözlerini tükenmez kalemle yapmışlar gibi sevimsiz bi hayvan bence onun yerine git boxer al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya bunu nasıl seveceksin elini götürüp de, hakilaten et gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 golden en iisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Tip olarak süper bencede.şöyle bi resmini daha koyim :) Bull Terrier Safkan bir ırk bu arada belirtmek isterim.Yavrularıda 1000 ytl den başlıyor.Cesaretine hayran kaldım bu köpeğin http://www.youtube.com/watch?v=-__He-LADAs İspanyada boğaya saldırıyor tek başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kesinlikle jack russle oneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bi kere ingiliz.baştan kazanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ilk resimde salyası damlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ilyas salmana benziyo tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hep düşünürdüm kim alır da sever, besler bunu diye. edit: her şeyi herkesi de ilyas salmana benzetiyolar lan dedim ama ilk fotoya tekrar bakıncaahahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yazık lan, çok çirkinmiş. ayrıca o ilk resimde gözleri ne biçim, öyle göz mü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bi gözünün çevresi siyah olunca oluo... böle snatch deki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 haha pişman oldum sorduğuma valla kimse sevmiyor :P bende hastayım tipine.Bende bi acayiplik var galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya yapmayin kopus iste ne kadar cirkin olabilir ki ahahha tipe gel yerim ben bunu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 çirkin burunlu nefret edesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 amerikan olursa iyidir, ya da amerikan staff, düz bull terrier ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yavru hali sevimli olabilir ancak beslemesi zor olabilir. pitbull'a benzer saldırgan bir tavır sergileyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Tip olarak StaffordShire Bull Terrier daha güzel değilmi ? Öbürü tam piç'e benziyor bu daha asil duruyor. Ama zevk meselesi tabi ki tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hah bak bu iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 acayip çirkin odun gibi hayvanlar ya. eve sokmayacaksınız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar