Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnvul Zone

Scripter

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar özür dilerim bu sitede aramadada istediğim şeyi bulamadım sizin yardımcı olmanızı istiyeceğim green acres i invul zone olarak bırakıp guardlarını kaldırmak istiyorum acaba bana map.scp inde yer alan green acresi inbul zone olarak ve guardları kaldırılmış şekildeki halini yazarmısınız
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım safe zone
hemen solıyım de serverı kapayıp acınca gecıyo
onu sphere nın dosyalarının ıcınden yapman lasım ama sımdılık verıyım
.region.safe 1 yapınca safe oluyo yanı sence invul
.region.safe 0 yapınca safeden kalkıyo[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts
Sosyal ağlarda paylaş

ultimamı oynamadın yoksa dalgamı geçiyorsun yapanlar nasıl yapıyor diyorumki safe zone kalsın adamlar birbirinin gücünü götüremesin hani iyice ayrıntıya girim hani injux sanet atıon da büyü felan işlemiyo bi mavi baloncuk çıkıyo he işte ona safe zone deniyo (: onun kalmasını guards yazınca guardlar geliyo ya onunda kalkmasını istiyorum gelmemesini
Sosyal ağlarda paylaş

Baq ne güzel safe zone ogrenmi$sin..
Sana biraz app dilinden soz edeyim istersen appler safe zone olan bolgeye invul zone derler daha artislik oluo galiba :)
Sen derdini anlatamadin..Çünki bi b.k bilmiyorsun ah bi bilsen cok iyi olacak..
Ben sana farklı bolgeler yaparim isimlerini senin gibi invul zone koyarim.. :D[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scripter, 01 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki:
burayı arkadaşlarım çok takılıyor cafede onlarla takılırım ben onlar bakarken belki kendime yararlı bişiler bulurum diyerekten baktımda arkadaşlar sorumu cevaplarsanız çok sevinicem

Hll.. Öğrenmeye yonelik bir insan olduğun için :tebrikz:[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 01 Mayıs 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
Baq ne güzel safe zone ogrenmi$sin..
Sana biraz app dilinden soz edeyim istersen appler safe zone olan bolgeye invul zone derler daha artislik oluo galiba :)
Sen derdini anlatamadin..Çünki bi b.k bilmiyorsun ah bi bilsen cok iyi olacak..
Ben sana farklı bolgeler yaparim isimlerini senin gibi invul zone koyarim.. :D

Arkadaşlar kendinize gelin ya.Şu yaptığınız ayıp adam bilir yada bilmez kime ne!

İster İnvul Zone der ister Safe Zone der kime ne."HEHE SEN DERDINI ANLATAMADIN BİLMİYON HEE" diye dalga geçmek yerine YARDIM edin.Burası aşşağılama platformu değil,yardım platformu.İnsanları aşşağılamaya bayılıyorsunuz,ayrıca kişi admin'dir belki,Gm'dir belki ne olursa olsun orjinal nick'i ile sormaya çekinir,soramaz gider yeni account açar bu kimseyi ilgilendirmez.

Heleki senin böyle konuşman çok ayıp,adama laf sokacağına yardım et.Bilgi paylaştıkça değerlidir derler.Zaten buradaki genel seviyenin zaman zaman düşüşü,senin gibilerin insanlara böyle cevap vermesi.

Ben alan yetkilisi olsaydım şuanda uyarı almıştın..[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

Korax sende çok haklısın hatta senin dediğin doğru yalnız adam hem bilmiyor hem bilenlere laf atıyor laf sokuyor ne bileyim bugün beni sinirlendirdi bilsem bile neden yardım edeyim dedim kendi kendime ki adma derdini anlatamiyor yok guards yazınca şöyle yok invul zone yok bole felan anlatamiyor biz anlamaya çalışıyoruz kendisi gelior sen ne bilirsin der gibi konuşuyor ben daha sonra buna ne derim?? yada sen ne dersin??[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar haklısınız tabii ki.
Ama sonuçta dediğim gibi burası yardım platformu,böyle usluplar takınmamız bize yakışmaz,amacımız yardım etmek,kim olursa olsun böyle konuşmayalım.Güzel bir uslupla açıklayalım,zaten Baggio veya başka birisi kim olduğunu reveal eder :-)

Diğer yandan haklısınız lafım yok,doğru düzgün sorması gerekir.

Kolay gelsin.

Saygılar...
[signature][hline]

Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

[Bu mesaj Korax tarafından 01 Mayıs 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım,sadece imlaya dikkat etmek gerekiyor.

Adam ol baban gibi,eşşek olma tarzı bişey var.

BKZ:

said:
Scripter, 01 Mayıs 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar özür dilerim, bu sitede aramadada istediğim şeyi bulamadım.sizin yardımcı olmanızı istiyeceğim, green acres i invul zone olarak bırakıp guardlarını kaldırmak istiyorum.acaba bana map.scp inde yer alan green acresi,inbul zone olarak ve guardları kaldırılmış şekildeki halini yazarmısınız

işte bukadar.[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım ama
.Region.safe 0/1 //safe zone
.region.guarded 0/1 //guard zone

fakat bunlar çözüm değildir sen en iyisi git map.scpden Flagı değiştir. Flagı nasıl öğrenecem dersen Axisten editmap tarzı bişiler olacaktı oradan gitistediğin regionun ismini bul ve Flags kısmını istediğine göre değiştir (özellikler çıkacak karşına) sonra değişen flagı ister kopyala map.scp deki flaga yapıştır ister onaylayıp axisten düzelt. seçim sana kalmış.[signature][hline]Icq : 162015742
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel yurdumdan farklı ınsan manzaraları.Abi insanlar fake yapıyo yanlıs tamam ama onada hak verin.Herhangi bir newbie gelip su yazıyı okusa serefsizim siteye yazı yazmaya korkar acıkca ben bıle bunu yazarken tırsıyorum.Beyler bu forumlar bilgiyi paylaşmak icin açılmış bilmeyeni yuhalamak için değil bi silkinip su yazıyı bi daha okuyun dusununkı hiç bi sey bilmiyosunuz ve ogrenmek icin okuyosunuz.Lutfen beyler sadece yardım edin bilgileriyle fake yapmasiyla ugrasmayin.Fake yapıyosa atın Baggio ya pm ip taratın ama bu kadar abartmayın bu işi.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.
-coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p

Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki:
neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

Fakelere aslında kimse birşey demez utanır insan sormaya fake nickle girer sorar sorusunu alır cevabını çıkar.Hemde böyle bir durumdan BANANE. Şimdi beni ilgilendiren tarafi şu adam hem fakele girip böle app soruları sorar hemde aradan iki gün geçince senin shardın adammı scriptlerin bugli bi b.k a benzemiyor hem hepsini kendi elimle yazdim benim shardımdaki scriptler başka yerde yok ben kral sen lamer derse ben sinirlenirim.Hem fake le gircek böle takilcak hemde sonra gelicek ben kralım diycek.Bir insan ya bilmediğini kabul eder istediğini sorar kimse birşey demez yada madem biliyorsun burda fakele app soruları sormiycaksin ha sordun üstünede susup oturcaksın.Bak aldı cevabını hiç yaziormu alıcağını aldı ne die girsin.Şimdi bana cevap vermeye girerse girer.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 04 Mayıs 2004 12:04 tarihinde demiş ki:
Fakelere aslında kimse birşey demez utanır insan sormaya fake nickle girer sorar sorusunu alır cevabını çıkar.Hemde böyle bir durumdan BANANE. Şimdi beni ilgilendiren tarafi şu adam hem fakele girip böle app soruları sorar hemde aradan iki gün geçince senin shardın adammı scriptlerin bugli bi b.k a benzemiyor hem hepsini kendi elimle yazdim benim shardımdaki scriptler başka yerde yok ben kral sen lamer derse ben sinirlenirim.Hem fake le gircek böle takilcak hemde sonra gelicek ben kralım diycek.Bir insan ya bilmediğini kabul eder istediğini sorar kimse birşey demez yada madem biliyorsun burda fakele app soruları sormiycaksin ha sordun üstünede susup oturcaksın.Bak aldı cevabını hiç yaziormu alıcağını aldı ne die girsin.Şimdi bana cevap vermeye girerse girer.

Baştan sona haklısın..
Sosyal ağlarda paylaş

Dimi yani dişardan bakınca doğrudur insanları ezmeye çalışan kompleksli insana soru sordutmayan soru soranı azarlayan adamlar gibi gözüküyoruz.Ama işin asli daha evel yine bu forumlarda geçen dialoglardan kaynaklanmaktadır.Biz derken ayni düşüncelere sahip olan kişileri kast ediyorum.
Yoksa şahsen benim bu forumlara gelme nedenim 1. bilgi edinmek 2. fikir edinmek 3. fikir savunmak 4. sohbet 5. bildiğim konularda yardımcı olmak.
Benim buraya geliş amaçlarım arasında tatmin olmak yada insanlara bağırmak filan yok .. ha melek değiliz ama iyi niyetli birinede kötü davranmam yani.Dişardan çok yanliş anlaşiliyorum bazen ama işin asli böyledir.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...