LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 6:35'te gozuken arkadasi yeni internet meme'i ilan ediyorum. Bu kadar... http://www.youtube.com/watch?v=vBkEpQqHb9c Uzun versiyonu can be found buradan: http://shiftdelete.net/wow-cilginligini-izleyin-6886.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 adam muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yazık gençliklerini öldürüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 biz de öldürüyoruz.ama konuşurken sürekli kafamızı sallamıyoruz öyle bi farkımız var.bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Kisa versiyon eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ilk giren adam neden o kadar tribe girdi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ABİAEHHAHAHADFGJRTK hayır bir de yarım saat konuşanlardan sonra koymuşlar, çok feci oluyor ilk izleyişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 unK said: ilk giren adam neden o kadar tribe girdi ki? o da süper.sanki yüzyılın buluşunu yaptı adam. AAA FAZLA HARDCORE OYNAMIYORUM AAA GÜNDE 4 SAAT RAİD YAPIYORUM AAA SABAH 5 TEN BERİ BURDAYIM AAAA AMA HİÇ SIKILMADIM. tam dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Spacecake said: unK said: ilk giren adam neden o kadar tribe girdi ki? o da süper.sanki yüzyılın buluşunu yaptı adam. AAA FAZLA HARDCORE OYNAMIYORUM AAA GÜNDE 4 SAAT RAİD YAPIYORUM AAA SABAH 5 TEN BERİ BURDAYIM AAAA AMA HİÇ SIKILMADIM. tam dayaklık. yok buluştan çok "oscar goes to dumbass wowmaniac" tarzı bir anonstan sonraki giriş gibiydi. yani böyle ordan dhalsım gibi elini uzatıp kasadan oyunu alacak sandım. triplere bak ya, gerizekalılar! of sinir oldum tiplere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 iki tane lvl 70 karakterim var sevgilimi bırakırım wowu bırakmam ama zaten sevgilimle aynı guilddeyiz, guildi bırakırım acısı geçer, fransız benim sevgilim bir ay hiç dışarı çıkmadan wow oynadığım zamanlar oldu geçmişte hayır sosyalleştirdiğine inanıyorum BIRAKIN BENİ DOKTOR BEY BİR DAKİKA DAHA LÜTFEN YA MUHABBET EDİYODUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o kız salak gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 BU KADAR. ahahaha adam mükemmel ya tekrar tekrar izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Adamin kafa hareketlerinede dikkat... Ayrica suda efsane: "raid yapiyorum gunde 4 saat, haftaici 4 gun... Onun disinda biraz pvp... Yani cok fazla oynamiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 konuşan iki kızın da ağzının ortasına vurmak istiyorum. en güzelini uludağ üniversiteli abdullah yapmış. ne konuşucam lan, ben ruh hastasıyım, geldim deliler gibi burda oyun bekliyorum, yarın alsam ölürüm o yüzden 3 gündür buranın kapısında yatıyorum demekten başka söylenecek bişey yok ki. sinan akkol'da saçmalamış, yok modernleştik yok bilmemne. doğru, bir ülkenin kalkınmışlığı bir oyunu satın almak için embesiller gibi kapıda yatan insanlarından belli olur. hakikaten atatürk'ün kemikleri sızım sızımdır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 abi pathetic bi grup yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ilknur un kesin troll karakteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 get a life people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sinan Akkol cidden öldürdü beni. Neyse artık, heyecan falan.. Olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 taksici ÇOK iyi konuşmuş. direk sosyolojik çözümleme yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://profile.ak.facebook.com/v227/1032/50/s690063716_2236.jpg çisem de güzle miş lan bir de çisem diye isim neden olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://img143.imageshack.us/img143/8237/71423458hk0.jpg http://img440.imageshack.us/img440/2371/72701520ej9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ee bu videoyu neden açamıyorum, 2 saat uğraşıp no longer avalible diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 inanmiyorum ya bu eleman bir aralar bizim apartmanda oturuyordu poahahah yarildim burada sadafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ayrica cisemin 70lik karakterini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar