wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Selam arkadaşlar sever`ımda diger gm olmayan bir charla ev kurmayı denediğimde No Building is Allowet here diye bir yazı cıkıyor bunu nedeni ne acaba bu sorunu cözmemde yardım ediniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Kurmaya çalıştığın yer yasaklanmış.Map.scp den ayarlıyabilirsin ornegin northern territory deki gibi değiştir oraya kuruluyor (nbl scriptleri) ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Yetki yetmiyor olabilir. Gm charla aynı yere kurabiliyorsan. ama daha düşük yetkili charla kuramıyorsan yetki yetmiyordur.[signature][hline]Kibir En Sevdigim Gunahtır. Mp3 ClanTurkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Alakası yok.Dediğimden kaynaklanmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nasıl düzeltiklecegini bilemiyorum daha detaylı anlata bilirmisiniz lütfen..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konu: Serverım da` Ev kuramıyorum neden olabilir...!!! [34 defa okunmuş] Nebula Scriptleri Kullanmışın Ondan Olabili...!!!![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 merhaba sorununuz eger nebula scriptlerini kullanıyorsanız flags'lerden kaynaklanmakta, scrtips klasöründeki map.scp yi açın ve ev kurmak isteğiniz bölgedeki "region_flag_nobuilding" flag'ını kaldırın sorununuz çözülecektir. Aşağıdaki örnekte dark passage'a ev kurulamamakta eğer dediğim flag'ı kaldırırsanız ev kurulabilir hale gelecek. [AREA Dark Passage] FLAGS=region_antimagic_recall_in|region_flag_nobuilding RECT=5297,1805,5345,1863 P=5305,1857 GROUP=ALLMAP[signature][hline]nbl seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Arkadaşlar ilginize Tşk Ederim evet nebulanın scriptlerini kullanıyorum bir sorunum daha var bubnların dışında dialoglar örnegin su scriptin dialogunu ayarlayamadım nasıl yapıcam acaba Ben bu scriptin dialogunu calıştıramadım buna benze İnscription & Bs & alchimy Vs. ayarlayamadım basıl yapabilirim acaba...!!! [alakasiz konu icinde alakasiz soru sormaz ve koca scriptleri paste etmezseniz seviniriz -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 04 Mayıs 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar