irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 nedir budur ne için uzun müddet saklamak için nerden alınır? işte sorum bu. odeildir budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sidiciden. çok süper über özellikli bişe değil ama baştan söleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 cdnin altının bi önemi yok. üst kısımdaki parçada saklanıyor, orta kısım plastik sadece. yani cd bozulunca üstten salar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ı-ıh. üst kısım yansıtıcılık sağlıyo, bilgi üst kısıma daha yakın içteki bi katmanda oluyor. yani üst kısımda bazı defolar olsa bile sürücü okuyabiliyor cdyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hadi ya, ben iddia etmiyorum bişey o zaman. teflonda yumurta kırayım ben msadem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar