gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Evet benim bir Focus var.Anneme almıştık zamanında sonra ele geçirdim bu nedenle içinde cd-changer ne yazıkki bulunmamakta.Ve bende birtane taktırmak istiyorum. Birkaç yere gittim orjinal ford dan alman gerekiyor dediler. Ama ben aynı zamanda mp3 çalan bişiler istediğim için bu seçenek olmuyor. Sorduğum yerler 1 milyar 1.5 milyar gibi fiyat veriyor ve verdikleri markalar iyi marka değil.Şuan için bitek jvc var içlerinden adını duyduğum. Burda bilenler vardır umarım ne gibi bir çözüm öneriyorsunuz.Ucuz bir şekilde mp3 cd fln calabiliceğim birşey biliyormusunuz. Bugun adam gösterdi teyp şeklinde arkada cd-changer yok yani tek cd li ama cd-mp3-teyp-radyo hepsi var ve sadece arabanın şimdiki teyp ının yerini alcak ekstra bişi yapmıcak ama fiyatıda 1.4 milyar pff... yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bende Cd player taktırırken acaip fiyatlar istemişlerdi. Daha sonra İzmir caddesinde bir CD player buldum. Direk olarak araba radyosuna 88.1 ile 90.0 kanallarından birisini seçerek giriş yapabiliroyr yani araba radyo kanalaı olarak algılıyor Cd playerı. Eğer o kanalda yayın yapan bir radyo var ise o yayının olduğu yerlere yaklaştığında çok az bir parazit sesi olabiliyor ama farkedilmiyor bile. Güzelliği ise ilerde her türlü radyoya uygulanabilecek olması. Zamanında 250 Marka almıştım. Sony. Yeni modellerinde mp3 falan vardır herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Aynı şeyi önerdi adam 12 li changer mp3 lu fln jvc marka. 1milyar istedi. Bide görünüşü fln taksici işi gibiydi biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bu arada adamın bana 1.5 milyara satmak istediği şeyin fiyatı 750 milyonmuş hepsiburda.com dan yuh millet birbirini kazıklıcak yer arıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ekonomik bişi deiyim cd changer kadar havalı deil ama fenada deil kablolu kasetler war ismini bilmiyom arabanın kaset yerine sokuyon sora kabloyuda diskmanin ses çıkışına tataaaa oldu işte 15 20 milyon o aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 evet abi Sony'nin bile var ööle aletleri hatta birileri abartıp direk ööle mp3 player yapmıştı. Bööle Fast forward'a basınca teypte sonraki mp3'e falan atlıyodu...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Onlardanda aldım ama ses kalitesi hiç hoşuma gitmedi hatta kimsenin hoşuna gitmez ayrıca arabada gereksiz bir kalabalık oluşturuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 o dediklerimde ses teypden açıcan discmanden sonuna getirirsen bozuluyo ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Evet şuana kadarki araştırmalarımdan ortaya çıkan sonuç sudurki.Ford focus aptal bir arabadır böle ses sistemlerini takamıyorsunuz acaip şeyler bulmak zorunda kalıyorsunuz. O acaip şeylerden birtane tam istediğim gibi birşey buldum fiyatı adamların söylediklerine göre ucuz ama yinede bana göre pahalı. Aletimizbudur İdeal kart ile peşin fiyatına 6 taksit diyor eğer gerçekse haftasonu araştırmalarımı yapıp pazartesi gibi siparişi vereceğim heralde. Haftasonu daha uygun birşey bulabilirmiyim bakacağım. Bu arada ankaralı arkadaşlar bildikleri güzel yerleri yazarlarsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben amerikadan douwantit ile getir derim, burda tanidik birine monte ettirirsin, zaten sony nin her ford modeline gore ozel xplod serileri var onlarla tam randiman alirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marijuana Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ßende guzeL bi ses sistemi kurmak istiyorum ama nasıl yapılır ne olur wooferıymış anfisiymiş kabiniymiş hiç anlamam yardimci olabilen varsa anlatsin biraz[signature][hline]MariJuana Luciano Kußar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yani en iyisi al arabani muzigi aca aca sanayide bir yere gir, abi ben soyle soyle istiyorum de, adam gelcek soyle olsun oyle olsun peki abi su ne demek? su demek su demek, peki abi su ne demek? abi su kaca patlar, su yeterlimi, kac watlik anfi, subwoofer kaclik, tiz mi midbasmi herseyi ogren abi bana bir liste yapsana de 3 yere boyle ugra sonra amerikadan siparis ver burda taktir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar